Anbefalte Projektorer for Smartboard

Anbefalte Projektorer for Smartboard


SMART Boards er interaktive tavler som lar lærere til å produsere lærdom som elevene kan samhandle med hjelp av Smart Boards "touch-screen funksjoner. SMART Board er koblet til en datamaskin, og sammen med en projektor, kan skjermen vises på tavlen. Elever eller lærere kan manipulere en nettside, skrive et Word-dokument eller spille spill bare ved å berøre brettet med en finger. En god projektor er viktig så bildene på skjermen kan sees lett uten gjenskinn eller skygger fra forskjellige vinkler.

LCD-projektorer

Liquid Crystal Display Technology (LCD) projiserer bilder på en SMART Board selv i godt la, lyse klasserom. Denne teknologien bruker en høy kvalitet lampe til å projisere lys gjennom røde, grønne og blå LCD-paneler. Denne teknologien gir levende fargerike bilder på din SMART Board. Noen anbefalte merker av LCD-projektorer er MITSUBISHI LVP XL5 og NEC VT58.

DLP-projektorer

DLP-projektorer lage klare og skarpe bilder på en SMART Board. Denne teknologien bruker små speil som reflekterer lys fra en lampe. Den brytes lyset gir bilder som er rike på farger og kontrast, noe som gjør dem enkle å se. Noen anbefalte DLP-projektorer for å se etter inkludere BenQ MP620p av Texas Instruments og Casio XJ-A130.

Short Throw Projektorer

Korte projektorer er populære fordi de har flere fordeler og kan projisere bilder fra et kort stykke unna. Disse projektorene trenger ikke å monteres på en vegg eller tak. Korte projektorer produserer lite eller ingen skygger og minimere gjenskinn fra projektoren lys. De er også i stand til å produsere bilder som er levende nok til å bli sett i lyse og solrike klasserom. Noen anbefalte merker av korte kaste projektorer inkluderer Casio XJ-A130 og Infocus IN1501.