Alternativer til AT & amp; T Phone Service

Alternativer til AT & amp; T Phone Service


Livet handler om valg, og ingen skal føle at den største fisken i dammen er deres eneste alternativ så langt som mobiltelefon operatører gå. Historisk AT & T har alltid vært en av de største selskapene som tilbyr telefontjenester, som en av de første til å hoppe på den voksende trenden med mobiltelefoner i begynnelsen av 80-tallet. Men flere konkurrenter har dukket opp gjennom årene, og tilbyr brukerne en rekke telefoner og konkurransedyktige priser, samt alternativer for mottak dekning.

T-Mobile

T-Mobile er en nasjonal mobiltelefon leverandør og en av de første formidlere av den "4G" nettverk, som er den fjerde generasjonen av mobiltelefoner nå gi 100 megabit per sekund for høy mobilitet kommunikasjon (i tog og biler), og 1Gbps for lav mobilitet kommunikasjon (fotgjenger brukere). T-mobile tilbyr flere populære telefoner som Blackberry, Motorola og Samsung. Individuelle telefon planer varierer fra $ 59,99 til $ 99,99, mens familie planene varierer fra $ 99,99 til $ 179,99.

Verizon Wireless

En av AT & T største konkurrenter er Verizon Wireless. Verizon har dyrket sin 4G LTE (Long Term Evolution) nettverk, som selskapet sier tilbyr trådløs tjeneste 10 ganger raskere enn 3G-nettet. I februar 2011, Verizon lagt til iPhone 4, tidligere en AT & T eksklusive tilbud, til sitt arsenal av mobiltelefoner, sammen med Blackberry, Android, og Motorola. Verizon har mer enn 65 individuelle planer som starter på $ 29,99, og familiens planer som starter på $ 89,99.

US Cellular

US Cellular var en av de første av AT & T konkurrenter for å gi gratis innkommende samtaler til sine kunder, samt gratis mobil-til-mobil samtaler mellom US Cellular brukere. Individuelle planer med 450 snakke minutter og en data Plus plan starter på $ 69,99. Sin familie plan tillater opp til seks linjer, med ubegrenset minutter og meldinger som starter på $ 179,99. Den har de vanlige telefon stifter som Blackberry og Android.

Sprint

Sprint tilbyr 4G-dekning i utvalgte byer, mens dekning for tale av seg selv varierer også. Telefon utvalg inkluderer Blackberry, HTC og Samsung. Planer starter på $ 69,99, og gå opp til $ 99,99 for enkeltpersoner og $ 189,99 for familier.