Aktiviteter for å fremme sikker kjøring

Aktiviteter for å fremme sikker kjøring


Trafikkulykker drepe unge førere og deres passasjerer mer enn noen annen aldersgruppe, blant annet fordi barna ikke har erfaring at eldre sjåfører har og også fordi barna gjøre tankeløse ting når de kjører, noen ganger på grunn av gruppepress eller bare mangel på bevissthet. Distraksjoner som mobiltelefoner, spising, grooming, snakke, sende meldinger og fikle med radioen kan føre bil krasjer. På seg bilbelte kan redde liv i ulykker. Driver utdanning og praksis gjøre trygge sjåfører. For å fremme sikker kjøring på videregående skole eller transportbransjen, planlegger trygge drivende aktiviteter som kaller oppmerksomhet til disse fakta.

løfter

Ifølge US Department of Transportation (DOT), drept distrahert-kjøring ulykker 5,474 mennesker og skadet ca 448 000 mer i 2009. Oppmuntre dine ansatte eller studenter til å love at de ikke vil kjøre mens distrahert. Dette betyr at ingen tekstmeldinger, snakker i telefonen, spising, stell, ser på videoer eller fikle med kart, radioer eller venner mens du kjører. Du kan fokusere din gruppe løfte rundt bare ett av disse distraksjoner, for eksempel SMS. Dedikere en vegg eller skjerm sak til pant, og tilpasse løfter, noe som gir haster for dem som gjør pant. Når en ny person tar pant, sette henne bilde opp i saken. Eller ha henne signere navnet sitt til en bil-formet stykke papir og legge det på en vegg.

revet Vehicle

Parkere en revet kjøretøy på parkeringsplassen for din bedrift eller skole campus. Tillate ansatte og studenter til å se de alvorlige konsekvenser av usikre kjøreatferd som promillekjøring, ikke betaler oppmerksomhet til veien eller kjøring ved ekstreme hastigheter. For å sikre at sjåførene virkelig få melding om utrygg kjøring, invitere et medlem av Mothers Against Drunk Driving (MADD) for å gi en tale foran utgjorde bilen om viktigheten av gode beslutninger og sikker kjøring.

Golf Cart Driving Course

Lag en golf-cart kjøring kurset på en parkeringsplass eller på campus ved hjelp av oransje kjegler og håndlagde trafikkskilt. Arbeidere eller studenter kan kjøre gjennom kurset, slik at de observerer alle trafikkskilt de møter. For å gjøre kurset mer vanskelig, ringe eller tekst førerens mobiltelefon. Koble dem med partnere som snakker til dem nonstop. Instruere dem til å lese et kart og kjøre samtidig. Som sjåfører prøver å konsentrere meg på kurset - og kanskje kjøre over noen kjegler - de vil innse hvor farlig disse typer distraksjoner er.

Trafikkskilt Spill

Trygge sjåfører vet betydningen av og riktige svar på alle trafikkskilt som de møter. Test sjåførenes kunnskaper med et trafikkskilt spill. Konstruer en rekke hjemmelagde trafikkskilt, eller blåse opp bilder av ekte veiskilt. Inkluder enkle tegn som stopp, utbytte, én vei, jernbane krysset, hjort krysset og svingete vei. Hold opp skilt og har folk hyle ut svaret. Eller, dele driverne inn i to lag: Et medlem av et team konkurrerer mot et medlem av det andre laget for å se hvem som kan identifisere hvert tegn først.