Advarsel tegn på Brake Trouble

Advarsel tegn på Brake Trouble


Biler og andre motorkjøretøyer tar deg dit du ønsker å gå, og det meste av tiden, gjør det trygt. For alle de tingene som kan gå galt med en motorvogn, bremser rangerer blant de farligste. Men bremser generelt ikke slutte å jobbe uten å gi deg noen advarsel. Se etter tegn til å fortelle deg om du trenger å gå til et verksted.

Lights

Lyset på dashbordet lar vanligvis du vet (enten bare med en lys eller med lys og tekst) at noe ikke er riktig med bremsene. Indikatorlampen kan tyde på lav bremsevæske eller andre mer alvorlige problemer.

Føle

Følelsen av bremsene når du trykker ned eller som du la opp kan også indikere et problem. En brems med en "squishy" følelse eller en brems som du trenger å presse hele veien til gulvet før den kobler seg til, både indikere brems problemer. Slike problemer kan oppstå fra en luftlekkasje av bremseslangen, en lekkasje av bremsevæske eller et mer alvorlig problem. Hvis du finner pytter væske under bilen etter at du har parkert den på ett sted for en tid, har du funnet en annen advarsel tegn på brems problemer.

lyder

Lytt til din bil. Skrikende bremser, høyt nok til å høre selv med bilvinduene opp, advarer brems problemer. Denne skrikende lyd bør få deg til å se en mekaniker for mulig bremsekloss erstatning. Hvis bremsene knurre eller slipe, gnir metall mot metall. Dette kan tyde på helt slitt bort pads. Mekanikeren kan også foreslå å snu eller skifte rotorene.

Stick & Hold

Bremser som ikke slipper så de bør tjene som en advarsel, sammen med bremser som "pinne" når du tar foten vekk fra pedalen. Hvis bremsene tar tak med veldig lite press, mistenkt brems problemer. Dette kan føre bare fra forurensning av fôr med olje eller fett eller noe alvorlig nok til å føre til at bremsene svikter fullstendig når du trenger dem.

Vibration & Pull

Risting eller vibrerende av hele bilen, bare rattet eller bare bremsepedalen, alt advare deg om brems problemer. Vibrasjon og risting kan indikere problemer med styringen, en løs komponent eller en annen brems problem. Når man bruke bremsene og kjøretøyet forsøker å "trekke" til den ene eller den annen side kan bremsene trenge justering eller reparasjon.