Acura 2002 Tl Head instruksjoner for utskifting

2002 Acura TL bruker en 9005 halogen frontlys pære i kompositt frontlys boliger. Tilgang til pæren er under dekselet i motorrommet på baksiden av radiatoren støtte. Pæren blir veldig varm når den er i bruk, så sørg for å stenge av lysene før du bytter pære og la bilen sitte mens de kule. Du kan kjøpe en ny 9005 pære til enhver auto deler butikken eller gjennom Acura forhandler.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på Acura og finn frontlys forsamlingen fra baksiden av radiatoren støtte. På førersiden av bilen, må du trekke radiatoren reserve tank ut av veien før du kan nå pære.

2 Ta tak i pære fra baksiden og vri den mot klokken 1/4 omdreining og trekk den rett ut av frontlys forsamlingen. Ikke ta på glasset delen av pære, da det kan fortsatt være varm.

3 Koble den elektriske kontakten fra lyspæren. Klem låseklaffen for å løsne det deretter trekke kontakten ut pæren. Kast den gamle lyspæren og sett kontakten inn i en ny 9005 halogenpære, trykke kontakten inn til låseklaffen engasjerer.

4 Sett den nye pæren inn på baksiden av frontlys montering og vri den med klokken til den låses på plass. Ikke ta på glasset på ny pære som olje fra hendene kan føre til at pæren overopphetes og knuses.

5 Flytt til motsatt frontlys og gjenta prosessen hvis du skal bytte begge pærer. Lukk hetten og slå frontlysene på, bekrefter at de fungerer etter hensikten.