'99 Chevy S-10 Heater Core-instruksjoner for utskifting

Hvis varmeapparatet i 1999 Chevrolet S10 er å tvinge luft gjennom ventilene, men ikke varmes opp, kan ovnen kjernen være å klandre. S10 er varme kjernen er plassert på toppen av motorrommet, noe som forenkler tilgang for utskifting.

Lokasjon

Den varme kjernen i 1999 Chevrolet S10 er montert under ovnen og luftventilen modul. Facing motorrommet fra fronten av bilen, er den varme kjernen under den store firkantede boksen i midten av motoren mot brannmuren.

Erstatning

Fjern de to boltene som fester ovnen og lufte modulen til motoren med en socket og skralle. Fjern skruene fra varmeren kjernen dekselet med en stjerneskrutrekker. Løft varme kjernen ut av rommet. Bytt ut kjernen med en ny en, installere dekselet og stram skruene med en stjerneskrutrekker. Plasser varmeren og luftventilen modulen på plass og fest den med festeboltene.

Funksjon

Den varme kjernen er en vesentlig del av varme kupeen system. Det trekker varme fra motoren ved å presse varmt kjølevann gjennom kjernen for å bli tvunget gjennom viftemotoren inn i kabinen.

Advarsel

En sviktende varmeapparat kjerne produserer en søt lukt som ofte ligner en lønn duft. Kjøp en erstatning varmeapparat kjerne fra en auto deler spesialist eller Chevrolet forhandler.