98 Pontiac Sunfire Radio Installasjonsveiledning

Pontiac Sunfire aksjer stereo dekk inkluderer en AM / FM-tuner med innebygd CD-spiller. Valgfrie enheter kommer med større pre-amp strøm (for volum og klarhet) samt en multi-disc CD-veksler. Sunfire eiere som velger å bytte sine aksjer stereo dekk for en ettermarkedet hodet enhet har mange modeller å velge mellom. Når du har bestemt deg for en ny kortstokk, erstatte Pontiac stereo selv for å spare tid og kostnader av en profesjonell installasjon.

Bruksanvisning

1 Trekk hetten utløserspaken plassert på førersiden av Sunfire, under dashbordet. Flytt til fronten på bilen. Løft panseret og rekvisitt åpen. Løsne bolten på den svarte jordingskabelen kobler batteriet til rammen av Pontiac. Løft kabelen fra batteriet og sett det til side. Gå tilbake til Sunfire sin passasjerkabinen.

2 Åpne hanskerommet. Fjern de to skruene på venstre side av rommet åpningen med Phillips skrutrekker.

3 Ta tak i trim panel rundt stereo og trekke den fra dashbordet for hånd. Fjern de to skruene på hver side av fabrikken stereo hovedenhet med skrutrekkeren. Skyv stereo fra stereomonteringsavdeling og koble stereo ledninger og antennekabelen fra baksiden av enheten.

4 Plugg stereo ledningskontakter til ledningene ledningsnettet adapter. Sett antennekabelen ledningen i GM antenne adapter.

5 Skyv ettermarkedet stereo frontplaten adapteren i stereo dock. Mate stereo ledninger og antennekabel gjennom baksiden av frontplaten adapter som du setter den inn i Sunfire sin stereo dock.

6 Plugg ledningsnettet adapter bly plugger i de tilsvarende stereouttak på baksiden av den nye radio. Sett antenneadapter ledelsen GM inn i antenneinngangen på baksiden av den nye radio.

7 Skyv den nye enheten inn i frontplaten adapter til den låses på plass i stereo montering dock. Plasser trim panel rundt den nye stereo og trykk godt rundt panelets omkretsen å knipse det tilbake på plass på dashbordet. Bytt ut de to skruene på siden av hanskerommet åpning og lukk hanskerommet dør. Flytt til motorrommet.

8 Sett den svarte jordingskabelen klemmen til den negative batteripolen. Stram bolten på kabelen klemmen med skiftenøkkelen. Lukk Sunfire hette.