97 Blazer Alignment Spesifikasjoner

Chevrolet introduserte Blazer i 1969 som en SUV-versjon av sin full-size pickup lastebil. Den tidlige Blazer utviklet seg til Chevy Tahoe, og Chevy brukt Blazer navn til en ny mid-size S-10 SUV i 1983. Chevrolet introduserte en nydesignet andre generasjon av S-10 Blazer i 1995, og Blazer forble i utgangspunktet det samme for de neste 10 årene. 1997 Chevy Blazer kom i to-wheel-drive og fire-wheel-drive trimmer, men justerings specs var de samme for begge. Chevy avviklet Blazer i 2005.

Generell informasjon

Den caster, camber og toe-in var justerbar på forsiden slutten av 1997 Chevy Blazer, men ikke på den bakre enden fordi bilen kom med en fast bakaksel.

Caster

Trinsen vinkel måler den fremover eller bakover Helningen av linjen mellom det øvre og nedre styretapper på et kjøretøy sett fra siden av kjøretøyet. Den caster vinkel på forsiden slutten av 1997 Blazer kan variere fra 0,5 til 3,0 grader, med den ideelle innstillingen blir +1.75 grader med 0,5 grader av krysstoleranse.

Camber

Den camber er den vertikale vinkelen der forhjulene på et kjøretøy lene sett fra fronten på bilen. Hvis toppen av hjulet lener seg ut, er det camber vinkel positive. Hvis toppen av hjulet lener seg i, er det camber vinkel negative. Den camber vinkel på forsiden slutten av 1997 Chevy Blazer kan variere fra null til 0,5 grader, med den ideelle innstillingen blir +0.25 grader med 0,5 grader av krysstoleranse.

Toe-in

Forhjulene på de fleste biler er satt slik at fronter av dekkene vil vinkelen litt mot hverandre for å bidra til å ta spenningen ut av hjullagrene. Denne lille vinkel er kjent som den spissing. Den toe-in på forsiden slutten av 1997 Chevy Blazer bør settes på +0,1 grader.