2012 Ford Focus Specs

2012 Ford Focus Specs


2012 Ford Focus vil ikke være tilgjengelig før i 2011, og mange av dens spesifikasjoner er ennå ikke offisielt lansert av Ford. Den vil være tilgjengelig i fire trimme nivåer: S, SE, SEL og Titanium. Hver trim nivå kommer i fire- og fem-dørs versjonen, med unntak av S-modellen, som bare er tilgjengelig som en firedørs sedan.

dimensjoner

2012 Ford Focus sedan måler 178,5 inches lang, 71,8 inches bred med speil utvidet og 57,7 inches høy. Den fem-dørs kombikupé er litt kortere, på 171,6 inches, men de andre eksterne målinger er identiske. Begge modellene har en akselavstand på 104,3 inches.

Interiør

Føreren og forsetepassasjer i sedan og kombikupé modeller har 38,3 inches av headroom og 41,9 inches med benplass. Baksetepassasjerene får 33,2 inches med benplass i begge modellene. Bakre sedan passasjerer har 38 inches av headroom, mens passasjerene i fem-dørs kombi får 37,9 inches.

Motor

En 2-liters firesylindret, direkte bensininnsprøytning aluminiumsmotoren gir Focus 160 hestekrefter. En PZEV eller delvis Zero-Emission Vehicle, vil motoren være tilgjengelig i noen stater, men som i november 2010, fullstendige spesifikasjoner er ikke tilgjengelig for denne motoren, selv om dens fortrengning eller størrelse, er identisk med standard Focus motoren.

Overføring

Fokuset kan være utstyrt med en femtrinns manuell girkasse eller en sekstrinns Powershift automatgirkasse. Powershift er et overføringssystem varemerket av Ford og ment å levere jevn og responsiv giring samtidig maksimere drivstoffeffektivitet. Noen modeller vil også tilby trykknapp giring.

chassis

Forhjulsopphenget består av uavhengige struts forbundet med en hul stabilisatorstag, mens bakhjulsopphenget kommer fra Fords Control Blade bæresystem, som Ford stater reduserer støy og gir bedre kontroll. De fremre og bakre hjul alle bruke hydrauliske gasstrykksjokk. Servotannstangstyring snur bilen, og noen modeller er utstyrt med en tandem av fremre platen og bak trommelbremser, mens andre kommer med fire hjul anti-lock skivebremser.

Priser

Den grunnleggende Focus S sedan starter på ca $ 17 000, og fem-dørs modeller starte rundt $ 19,000. Prisen for toppmodellen Focus, Titanium femdørs, er omtrent $ 24,000.