2010 Volkswagen Jetta 4-Door TDI Specs

Volkswagen Jetta firedørs TDI gikk endringer i 2010. Disse endringene inkluderte en gjenopplivet instrumentpanel og interiør, inkludert en skinntrukket ratt. Den 2010 Jetta ble også utstyrt med en ny klimakontroll system og radio.

Mekanisk

Den 2010 Jetta TDI er drevet av en 2-liters, 140-hestekrefter, inline-firesylindret motor som produserer 236 fot-pounds av dreiemoment. En seks-trinns manuell overdrive er standard med en valgfri sekstrinns automatgir. Den 2010 Jetta har fire hjul uavhengig fjæring og en foran og bak stabilisator bar. Elektronisk bremsefordeling, nødbremsassistanse og elektronisk antispinn legge til sikkerheten til Jetta.

Kilometer

Den estimerte gass kjørelengde er 30 miles per gallon i byen og 41 mpg på motorveien for manuell girkasse. Den automatgir Jetta blir en mer mil per gallon på motorveien kjører. Den 2010 Jetta TDI er i samsvar med utslippskrav i alle 50 delstater.

Egenskaper

Standard funksjoner inkluderer lettmetallfelger, helårsdekk og en krom deksel. Interiør funksjoner inkluderer front bøtte seter, en fold-flat passasjersetet og en benk baksetet med en split-folding tilbake. Fasiliteter på rommet inkluderer cruise control, fjern trunk utgivelsen, og en tilt og teleskop ratt med lydkontroller.