2010 Ford Focus Specs

Ford Focus ble opprinnelig produsert og solgt i USA for 2000 årsmodell. Denne bilen har vært i produksjon siden den gang og er tilgjengelig i en fire-dørs sedan og en to-dørs coupé-versjon. Focus gikk en redesign i 2008 for å oppdatere sin design og funksjoner. I 2010, denne bilen var tilgjengelig i seks forskjellige pakker, inkludert S sedan, SE coupe, SE sedan, SEL sedan, SES kupé og SES sedan.

Makt

Alle modeller av 2010 Ford Focus inkludert den samme 2,0-liter, I-4 motor. Denne motoren leveres Focus med 140 hestekrefter ved 6000 rpm og 136 fot-pounds av dreiemoment ved 4250 rpm. De seks modellene av Focus alle kom standard med en femtrinns manuell girkasse med overdrive, men hadde valgfri oppgradering til en fire-trinns automatisk girkasse med overdrive. Totalt sett i gjennomsnitt denne bilen 24 miles per gallon i byen og 34 til 35 miles per gallon på motorveien.

Egenskaper

Funksjonene som er inkludert i 2010 Ford Focus variert litt av pakken. Tilgjengelige funksjoner for denne bilen inkluderte en takluke, klimaanlegg, elektriske vinduer, dørlåser, skinnseter og en CD-spiller. Både to-dørs og fire-dørs versjoner kunne sete maksimalt fem passasjerer. Andre funksjoner inkluderer cruise control, tilt styring, skinntrukket ratt, rattmonterte kontroller og et dekk inflasjon og press skjermen.

farger

Eksteriør og interiør farger varierer i tilgjengelighet basert på pakken valgt. Blant de tilgjengelige interiøret er middels stein klut, kull svart stoff, medium stein lær og kull svart skinn. Tilgjengelige interiørfarger inkluderer blå flamme metallic, ibenholt, ingot sølv metallic, sangria rød metallic, naturlig nøytral metallic, hvit semsket skinn og sterling grå metallic.

Sikkerhet

2010 Ford Focus kom standard med både sjåfør-og passasjer-side kollisjonsputer. Denne bilen kom også standard med stabilitetskontroll. The National Highway Transportation Safety Administration, NHTSA, ga de to-dørs coupé en driver foran krasj test vurdering av fem av fem stjerner og en passasjer foran krasj test vurdering av fem av fem stjerner. De fire-dørs Focus fikk en sjåfør foran kollisjonstester av fire av fem stjerner og en passasjer foran kollisjonstester av fire av fem stjerner. Begge modellene fikk en roll vurdering av fire av fem stjerner. De to-dørs coupé fikk forsiden og baksiden krasj rating på tre av fem stjerner. De fire-dørs sedan fått en front side kollisjonstester av fem av fem stjerner og en bakside kollisjonstester av fire av fem stjerner.