2010 Equinox Alignment Spesifikasjoner

Chevy introduserte Equinox i 2005. Ifølge Edmunds.com, er Equinox en av et økende antall " 'plus-sized" små crossover SUV "som kombinerer stil og nytten av en tradisjonell SUV og samtidig gi bedre kjøredynamikk og drivstofføkonomi . The Equinox er nå inne i sin andre generasjon, etter Chevy redesignet den for 2010 årsmodell.

Generell Alignment informasjon

2010 Chevy Equinox kom i flere all-wheel drive og firehjulstrekk trimmer. Men justerings specs var de samme for alle modeller. Den caster, camber og toe-in var justerbar på fronten, mens camber, toe-in og skyvekraft vinkel var justerbar på bakenden. Trinsen er vinkelen på en imaginær linje trukket gjennom den øvre styre pivot og den nedre styring svinge av et hjul når målt fra siden av et kjøretøy. Den camber er den måten at et hjul vipper når så på fra fronten på bilen. Den spissing av et hjul er vinkelen hjulene peker i forhold til senterlinjen av kjøretøyet. Den skyvekraft Vinkelen er vinkelen på bakhjulene i forhold til senterlinjen av kjøretøyet.

Front End Alignment

Den caster på forsiden slutten av 2010 Chevy Equinox bør settes mellom +0.75 og +2.45 grader, med en crossball toleranse på 0,75 grader. Den camber vinkel på fronten bør settes mellom -0,4 grader og 0,75 grader, med en crossball toleranse på 0,75 grader. Den ideelle innstillingen for front toe-in er 0,2 grad.

Rear End Alignment

Den camber vinkelen på den bakre enden av 2010 Chevy Equinox bør settes mellom -0,5 grader og 0,75 grad. Den caster er ikke justerbar på bakenden. Den bakre toe-in kan variere fra 0,1 grader til 0,2 grader. De stakk vinkel bør være 0,2 grad. Korrigere toe-in på de fremre og bakre ende skal automatisk korrigere thrust vinkel og sentrere styring.