2009 Nissan Versa Specs

2009 Nissan Versa, produsert i Mexico, er en mid-size sedan som hadde en produsentens pris på mellom $ 9759 og $ 16 330 per desember 2010. Versa eiere som evaluerte kjøretøy på Edmunds.com uttrykte flere argumenter om bilen enn ulemper, med tilfredshet med drivstofføkonomi, baksetet og bagasjeplass. Kundene var misfornøyd med motoren og vindstøy under kjøring. Nissan anser sin Versa en entry-level modell, har grunnleggende funksjoner i forhold til sine flere luksusmodeller, som Maxima.

Motor og ytelse

The 2009 Nissan Versa har en firesylindret motor så forvent minst mulig strøm hvis du sammenligner det til en V-6 eller V-8 motor. Nissan Versa SL har en sekstrinns manuell girkasse. Den har en maksimal hestekrefter 5200rpm og et dreiemoment på 4800rpm. Den har en drivstofftank på 13,2 liter, noe som er en liten tank i forhold til andre store sedan med 16 gallon kapasiteter. En kraftigere 1,8 L, SL kombi Versa er tilgjengelig, som tar 9,56 sekunder på å nå 0 til 60 miles per time.

Egenskaper

Jo høyere nivå SL versa tilbyr Bluetooth, nøkkelfri tenning og oppføring, soltak og satellitt-radio. Musikk entusiaster med iPod eller iPhone kan koble enheten til Versa stereoanlegg.

Sikkerhet

Forsikringen Institute for Highway Safety ga Versa en "god" rating, som er den høyeste rating tilbys ved testing for front og side kollisjonstester. Versa tilbyr forhjulsdrift. Blokkeringsfrie bremser er en valgfri funksjon som kan være lurt å vurdere å ha på bilen for ekstra sikkerhet.

Drivstofføkonomi

Versa har et drivstofforbruk på 26 miles per gallon byen og 34 mpg highway. Du kan forvente å kjøre 343,2 miles byen før du trenger å fylle bensin, 409 miles motorveien, og 369.6 miles (motorvei / byen) før du fyller opp en ny tank av gass.