2009 Nissan Versa Sl HB Tips og triks

Nissan introduserte Versa kompakte sedan i 2007. Versa ble entry-level kjøretøy i Nissans utvalg, og erstatte den stadig populære og redesignet sentra i denne sammenheng. Siden debuten har Versa mottatt middelmådige vurderinger, selv om det har vært en formidabel konkurrent i entry-level markedet på grunn av sin lave kostnader og drivstoffeffektivitet. Blant flere sedan modeller, 2009 Versa kom i en SL Kombi-modellen som tilbys rikelig med rom for for- og baksetepassasjerene.

Motor og drivstoff

The 2009 Nissan Versa SL Kombi kom med bare en motor alternativ: en 122-hestekrefter, 1,8-liter, in-line firesylindret. Med en 3,3-tommers boring, 3,2-tommers slag og 9,9 kompresjonsforhold, at motoren nådd maksimum hestekrefter ved 5200 rpm. Maksimalt dreiemoment ble nådd på 4800 rpm med 127 pund-fot. Motoren sported dobbel-overliggende kamaksler og en multidrivstoffinnsprøytning. The 2009 Versa kunne oppnå ca 27 miles per gallon under bykjøring og 33 mpg på motorveien. En 13,2-liters bensintank tillatt for en samlet utvalg på 360 til 440 miles.

Transmisjon og Drive Type

The 2009 Nissan Versa SL Kombi kom med en xtronic kontinuerlig variabel transmisjon, eller CVT, som også inneholdt overdrive. Denne typen overføring er fortsatt brukes i dag og gir "trinnløs" forhold til endringer, noe som åpner for en jevn ride uten rykking av konvensjonelle girkasser som bruker sett av faste tannhjul. The 2009 Versa var forhjulsdrift og inneholdt skiver foran / bak trommelbremser, gasstrykkstøt og tannstangstyring.

Interiør og sikkerhet

The 2009 Versa SL Kombi støttet sitteplasser for opp til fem personer med front bøtte seter og et baksete. Klut sete og dørtrekk kom standard. Strøm låser, elektriske vinduer og ekstern nøkkelfrie oppføring kom også standard, samt seks høyttalere, klimaanlegg og cruise control. Tilgjengelig var en kraft soltak, forfengelighet speil, satellitt-radio, og en forsterker for lydsystemet. Sikkerhets funksjoner inkludert fører og passasjer front- og sidekollisjonsputer, gardin første- og andre seterad overhead kollisjonsputer og side-effekt bjelker. Fire hjul ABS-bremser var et tilgjengelig alternativ.