2009 Nissan Rogue: baklys Assembly Replacement

I et forsøk på å kapitalisere på Nord-Amerikas etterspørselen etter raffinerte, kompakt-crossover kjøretøy, Nissan introduserte Rogue i 2007 for 2008 årsmodell. Det er imponerende liste av goder, og god drivstofføkonomi, sikkerhet karakterer og prislappen gjorde Rogue en formidabel konkurrent i sin klasse, og bidro til å fylle en nisje i markedet som krevde allsidighet uten en hard, truck-lignende ride. De avrundede, wrap-around baklys forsamlinger ser kul, og hjelpe til med bilens aerodynamikk, men utformingen kan også gjøre menighetene utsatt for skader.

Bruksanvisning

1 Åpne bakluken. Fjern den ene bolten som fester enheten til bilen, ved hjelp av en stikkontakt, forlengelse og skralle. Ta tak i montering og trekke det ut av bilen.

2 Snu pære stikkontakter mot klokken, og trekk deretter kontaktene fra forsamlingen. Hvis pærene er brutt, trekke dem ut av stikkontakten - ved hjelp av en tykk klut for å beskytte hendene - eller bruke et par av nebbtang. Sett inn nye pærer som nødvendig.

3 Sett kontaktene inn i den nye forsamlingen; slår kontaktene med klokken for å låse dem på plass. Rett og trykk-plass forsamlingen til bilen, deretter feste med bolten. Ikke stram bolten, eller du kan skade den nye enheten eller kjøretøyet. Test bremsen og slå signal lamper for drift.