2009 Mini Cooper S Specs

2009 Mini Cooper S Specs


Den høye ytelsen MINI Cooper S er en variant av standard MINI Kombi. Disse BMW-produserte biler har en produsentens veiledende pris varierer fra kun $ 21,950 til $ 26,800.

Ytre

Utsiden av MINI Cooper S begynner med kroppen materiale som består av galvanisert stål, 16-tommers sølv lettmetallfelger og svart radial ytelse dekk vurdert til hastigheter over 130 km / h. Denne to-dørs inkluderer også en heis gate for sedanmodeller eller en bakluke for konvertible modeller. Bilene har lett sotede vinduer, energisparing halogenlykter og en vinge spoiler på Kombi-modellen. Total lengde er 146,2 inches, kropp bredde er 66,3 inches, kroppshøyde er 55,4 inches og bakkeklaring er 5,1 inches. Den totale bruttovekt av Cooper S er 3,494 lbs for kombikupé og 3,671 lbs. for det konvertible.

Interiør

Interiør funksjoner i notatet omfatter plass til fire passasjerer, klar headspace opp til 39 inches, 41.4 tommer av foran benplass og kun 29,9 tommer benplass bak. Cargo plass bak baksetene måle i på 5,7 kubikkfot og bilen har 24 kubikkfot med baksetene nede.

Opptreden

Hva gjør MINI Cooper S go er en turbo-lading 172-hestekrefter, 1,6-liters, 16-ventilers legering motor med sekstrinns manuell eller automatisk Getrag girkasse. Denne motoren produserer 177-fot-pounds av dreiemoment ved 5000 rpm. En over-boost funksjonen øker dreiemomentet til 192-fot-pounds. Med forhjulsdrift og en svingradius på 17,5-inches, er denne bilen godt egnet til å kjøre svingete veier når det er lav bakkeklaring og tyngdepunkt er tatt i betraktning. Maksimal hastighet er 135 km / h og null til 60 mph kan nås på 6,7 sekunder. Denne bilen har en drivstofftank kapasitet på 13. 2 liter mens kjørelengde anslag er 26 miles i byen og 34 miles motorvei.

Sikkerhet

Sikkerhets funksjoner på denne modellen inkluderer standard blokkeringsfrie bremser, bremsekontroll, elektronisk bremsekraftfordeling og seks kollisjonsputer. I tillegg, med flippen av en bryter, drivere kan engasjere automatisk stabilitetskontroll og traction. Bilen tilbys med en opsjon på å inkludere dynamisk stabilitetskontroll ved utsalgsstedet. En funksjon som kalles Hill Assist gjør parkering i bratte bakker tryggere gjennom en automatisk tre sekunder ekstra bremsetrykket når clutchen er engasjert og bremsepedalen slippes. Bilen har kjørt flatt dekk som gjør bilen til å bli kjørt opp til 50 mph på 150 miles selv med et punktert dekk.