2009 Hyundai Elantra Specs

2009 Hyundai Elantra Specs


Hyundai biler har blitt populært på grunn av sine sikkerhetsvurderinger som rivaliserende mer kjente produsenter som Toyota, samtidig som å være mer rimelig i prosessen. Budsjett-bevisste forbrukere som ikke har behov for en usedvanlig stor bil kan nyte å kjøpe en 2009 Elantra, som komfortabelt plass til fire og er fortsatt ny nok til å være tilgjengelig på mange forhandlere.

Hyundai Elantra Oversikt

Kjent som en økonomisk kompakt bil, kan 2009 Elantra rommer fire personer komfortabelt og kan også rimelig passe fem. Med store bagasjerommet plass, er det en ideell start bil for familier. The 2009 Elantra leveres med to ulike nivåer av trim alternativer - GLS eller SE, som begge inkluderer en 138-hestekrefter, 2,0-liters firesylindret motor. 2009-tallet kom med mulighet for enten femtrinns manuell skiftet ga, eller en fire-trinns automatisk girkasse. Sikkerhetsutstyret på Elantra inkluderer ABS-bremser, front- og sidekollisjonsputer og hodestøtter. Med MPG kommer inn på 24 byen og 33 motorveien, er det en økonomisk vennlig bil og har fått høy rating fra anerkjente lesere som JD Power.

spesifikasjoner

Den 09 Hyundai Elantra har 136 ft.-lbs. dreiemoment på både GLS og SE, med en hestekrefter rpm på 6.000. . Forhjulsdrift med en svingradius på 16,9 "gjør Elantra enkelt å navigere i flere veiforhold Den opprinnelige 2009 Hyundai Elantra kom i fem farger: Apple Red Pearl, Quicksilver Metallic, Regatta Blue Pearl, Captiva White and Carbon Gray Metallic.

Fordeler og ulemper

Hyundai Elantra er en slags "sleeper hit" bil - oversett av mange bilentusiaster, men regelmessig utfører og produsere stabile resultater for sine eiere. Proffene av Hyundai Elantra 2009 inkluderer romslig innvendig plass, lav innkjøpspris, nok plass til føttene i ryggen for voksne passasjerer og rimelige vedlikeholdskostnader. Noen ulemper inkluderer motorstøy ved høyere turtall og noen billige interiør deler.