2009 Corolla Spesifikasjoner

Toyota Corolla er en familie sedan som først ble solgt i Japan i 1966, og ble introdusert til USA for 1969 årsmodell. Over en periode på 40 år, solgte Toyota 30 millioner Corollas. Denne bilen hadde 10 generasjoner, det siste av dem var nye for 2009 årsmodell. I 2009 ble fem modeller produsert inkludert base-versjonen, LE, XLE, S, og XRS. Disse fem modellene var tilgjengelig i åtte trims. MSRP for 2009 Toyota Corolla varierte fra $ 15,350 til $ 20,050.

Motor

The 2009 Toyota Corolla kom med en av to motorer. Basen, S, LE og XLE modeller ble laget med en 1,8-liters I4 motor som ga bilen med 132 hestekrefter ved 6000 rpm og 128 fot-pounds av dreiemoment ved 4200 rpm. Den XRS-modellen inneholdt en større 1,8-liters I4 motor som ga bilen med 158 hestekrefter ved 6000 rpm og 162 fot-pounds av dreiemoment ved 4000 rpm.

Overføring

2009 Corollas holdt en av tre sendinger. Basen på, LE AT, S AT og XLE AT kom standard med en fire-trinns automatisk girkasse med overdrive. Den XRS AT pakken kom med de fem-trinns automatisk girkasse med overdrive. Endelig basen MT, S MT og XRS MT trimmer kom med en femtrinns manuell girkasse med overdrive. Totalt mottok denne bilen 22 til 27 miles per gallon (mpg) i byen og 30-35 mpg på motorveien.

Egenskaper

The 2009 Toyota Corolla tilbyr drivere en rekke funksjoner, avhengig av modell og pakken valgt. De tilgjengelige funksjoner inkludert klimaanlegg, soltak, elektriske vinduer, dørlåser, skinnseter, en CD-spiller og et navigasjonssystem. Alle modeller av denne bilen var fire-dørs biler som var med plass til opp til fem personer.

Sikkerhet

The 2009 Corolla omtalt både front- og sidekollisjonsputer for både fører og passasjer. Denne bilen har også tilbudt ekstra sikkerhetsfunksjoner som ABS-bremser, antispinn og stabilitetskontroll. The National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) ga denne sedan en sjåfør foran og passasjer foran kollisjonstester av fire av fem stjerner. Den Corolla fikk en roll vurdering av fire av fem stjerner. Til slutt, denne bilen fikk en front side kollisjonstester av fem av fem stjerner og en bakside kollisjonstester av fire av fem stjerner.

farger

De fem modellene av 2009 Corolla var tilgjengelige med forskjellige eksteriør og interiør farger. Tilgjengelige interiørfarger for denne modellen i år inkludert aske klut, bisque klut, mørk trekull klut og mørke trekull skinn. Tilgjengelige utvendig maling farger inkludert Barce rød metallic, svart sand pære, blå strek metallic, capri havet metallic, klassisk sølv metallic, ørken sand glimmer, magnetisk grå metallic og super hvitt.