2008 Toyota Camry spesifikasjoner

Toyota Camry er en mellomstor sedan som først debuterte i USA i 1983. I 1988 begynte Toyota å bygge disse sedans på amerikansk jord. Camry har gjennomgått mange forskjellige stil endringer siden sin debut, med en stor redesign for 2007 årsmodell. Den eneste store endringen for 2008 Toyota Camry var en mørkere tre interiør trim som ble innført for XLE modell.

Motor, girkasse og drivstofføkonomi

To forskjellige motorer ble tilbudt på 2008 Toyota Camry. Den første, som ble brukt i CE, LE og SE-modeller var en 2,4-liters firesylindret motor. Denne motoren ble vurdert til 158 hestekrefter med 161 pund-fot dreiemoment ved 4000 rpm. Den drivstofføkonomi estimat for denne motoren var 21 miles per gallon (mpg) i byen 31 mpg på motorveien. Den andre motoren ble tilbudt på LE V6, SE V6 og SLE trim stiler. Denne 3,5-liters sekssylindret motor kan produsere opp til 268 hestekrefter og 248 pund-fot dreiemoment på 4700 rpm. Den drivstofføkonomi på denne motoren ble anslått til 19 mpg i byen og 28 mpg på motorveien. En fem-trinns automatisk girkasse med overdrive eller en fem-trinns manuell girkasse med overdrive var tilgjengelig på alle modeller unntatt de med V-6 motorer. Disse kjøretøyene var utstyrt med seks-trinns automatisk girkasse med overdrive.

Standardfunksjoner og sikkerhets

Alle modellene kom standard med aircondition, elektriske vinduer og elektriske låser. En soltak ble tilbudt på SE med en manuell girkasse eller den XLE V6 modell. V6 XLE kom også med standard skinnseter. The National Highway Traffic and Safety Administration tildelt 2008 Toyota Camry en fem-stjerners sikkerhet for passasjer og sjåfør side frontkollisjon krasjer og side kollisjonstester. Bilen fikk fire stjerner for roll sikkerhet.

Bilens mål

Lengden på 2008 Toyota Camry var 189,2 inches. Den totale bredden var 71,7 inches og det var 57,9 inches på sitt høyeste punkt. Akselavstanden var 109,3 inches og beregnet svingradius for denne bilen var 36,1 fot. Alle trim stiler kom i fire dører og sitteplasser var tilgjengelig for opp til fem voksne. Det inneholdt tannstangstyring, og opphengssystem for både foran og bak var uavhengig.