2008 Jeep Rubicon Olje Spesifikasjoner

2008 Jeep Wrangler var tilgjengelig med en rekke pakker. En av disse pakkene er Rubicon pakken. Rubicon har den samme motoren som standard Wrangler, og oljespesifikasjonene for bilen er også de samme. Den Rubicon er en off-road pakke med en oppgradert suspensjon.

olje Spesifikasjoner

2008 Jeep Wrangler Rubicon krever seks liter olje i sin 3,8-L V6-motor. Dette beløpet inkluderer oljen absorbert inn i bilens oljefilter. Bruk kun olje sertifisert av American Petroleum Institute. Flasken av slik olje er merket med en API sertifikat eller skilt. Den anbefalte olje viskositet 5W-20. Denne oljen er tilgjengelig til enhver automotive butikk eller hos din nærmeste Jeep forhandler. Jeep anbefaler ikke et bestemt merke.

Oljeskift

Jeep anbefaler ta med 2008 Wrangler Rubicon til en Jeep forhandler for å få oljen endret; men du er fri til å ha olje endret hvor du vil. For å sikre at oljeskift på riktig måte, må tjenesten utføres av en sertifisert mekaniker. Du kan også skifte olje selv om du er en erfaren hjem mekaniker. Jeep anbefaler ikke oljeskift selv om du ikke er kjent med prosessen.

Oljeskift Frequency

Oljen i 2008 Jeep Wrangler Rubicon bør byttes hver sjette måned eller 6000 miles, sammen med motorens oljefilter. Hvis du kjører Wrangler i en støvete klima eller hvis du ofte engasjere seg i stop-and-go-trafikk eller kjøre på røffe veier, vurdere oljeskift en gang hver 3000 miles.