2008 Honda CRV Specs

En komfortabel Runabout kjøretøy, eller CR-V, er 2008 Honda CR-V en kompakt sport utility vehicle som kom på markedet på midten av 1990-tallet. Større enn en kompakt bil og ikke så stor som de fleste SUVer, er Honda CR-V likevel klassifisert som en SUV, og kan skilte med god drivstofføkonomi med 73 kubikkfot av plass i interiøret. Ifølge Edmonds.com, er Honda CR-V den mest solgte SUV i Amerika.

Ytre

Liket av en 2008 Honda CR-V er tilgjengelig i LX, EX og EX-L trimme nivåer. Velg mellom farger som Borrego Beige Metallic, grønn te Metallic, Nighthawk Black Pearl Royal Blue Pearl, taffeta Hvit, Tango Red Pearl eller Whistler Silver Metallic. Andre funksjoner inkluderer en lett, ett stykke bakluke, multi-reflektor halogenlykter og folding makt sidespeilene.

Interiør

Innebygd i 2008 Honda CR-V er høy stivhet smelte ark og støydempende materialer i gulvet, sidepaneler, tak og instrumentpanelet. Det er også isolasjon backing på teppet og isolasjon i front fendere og cowl for støy og vibrasjoner reduksjon. Med baksetene foldet, kan CR-V holder 73 kubikkmeter med last.

motor~~POS=TRUNC

Ifølge Honda, har 2008 CR-V en 2,4-liter, dual-overliggende kamaksel (DOHC), i-VTEC firesylindret motor designet for å møte den CR-V mål for drivstoff kjørelengde og lavere utslipp. Den har en fem-trinns automatgir, en drive-by-wire gass system og rask respons elektronikk som tar plassen til en tradisjonell gassvaier, og som produserer større respons, drivstofføkonomi og kjørbarhet med minimum justering og vedlikehold. Edmunds.com melder at front-wheel-drive 2008 CR-V får 20 mpg i byen og 27 mpg på motorveien.

sikkerhets~~POS=TRUNC

2008 Honda CR-V er utstyrt med tre-punkts sikkerhetsbelter med beltestrammere, aktive hodestøtter foran og en blokkeringsfrie bremser. En backup kamera er bare tilgjengelig på EX-L modeller med navigasjonssystemet installert. Alle 2008 CR-V-modeller kommer med side-gardin airbags, aa roll sensor og kjøretøyets stabilitet hjelpe, som ifølge Honda, er en sikkerhetsanordning som hjelpemidler føreren beholde kontrollen over kjøretøyet hvis hjulspinn blir oppdaget. Honda CR-V fikk den høyeste poengsummen evalueringen, "G" (bra), av Insurance Institute for Highway Safety (IIHS), og fikk fem stjerner for front og side kollisjonsbeskyttelse.