2008 Honda Accord Coupe Spesifikasjoner

2008 var et år med betydelig endring til Honda Accord. Interiør og eksteriør ble redesignet mye for både kupé og sedan, men endringen er spesielt merkbart med kupé. Road & Track beskriver coupe som "desidert mer aggressive [enn Accord sedan]." Risten design er spesielt karakteristiske, brede med Honda logoen fremtredende i sentrum.

modeller

Den 2008 Accord coupe kommer i fire grunnleggende modeller med flere varianter. LX-S og EX har 2,4-liters, fire-sylindrede motorer og er tilgjengelig med fem-trinns manuell eller automatisk girkasse. EX-L har en 2,4-liters firesylindret motor, og er tilgjengelig med en femtrinns manuell eller automatisk girkasse og med eller uten et navigasjonssystem. EX-L V er tilgjengelig med en 3,5-liters V6-motor, fem- eller sekstrinns girkasse, automatisk eller manuell girkasse, og med eller uten en navigasjonsenhet.

Ytre

Den coupe er tilgjengelig med seks forskjellige kropps farger: tafetta hvit, San Marino røde, polert metall metallisk, Nighthawk svart perle, Belize blå perle og alabast sølv metallic. Kupé har to dører, strøm oppvarmet fold-in sidespeil og en krom tips eksos. Eksteriøret lengde er 190,9 inches, utvendig kroppen bredde er 72,8 inches, utvendig høyde er 56,4 inches og akselavstanden er 107,9 inches.

Interiør

Coupe Interiøret er tilgjengelig i to farger, elfenben og svart, og to materialer, klut og skinn. Det tilbyr sportsseter og en høydejusterbart førersete. Det er makt låser, elektriske speil og elektriske vindusheiser. Kupé har også cruise control, koppholdere foran og bak, to 12-volts strømuttak og en teleskopisk ratt. For underholdning, det er en in-dash seks CD-spiller med MP3-avspilling, seks høyttalere med 160-watts stereoutgang og en hjelpe MP3 lydinngang. Det er en bakrute defroster, falming dome lys og front leselys.

Sikkerhets egenskaper

The Accord coupe har en firehjulsblokkeringsfrie bremser; foran, bak og sidekollisjonsputer og en ekstern anti-tyveri alarm system. Det er kjørelys, Kollisjonspute passasjer beboer sensing, stabilitet og trekkraft kontroll og dekktrykk overvåking. Kupé har også uavhengig foran doble triangelarmer suspensjon med en anti-roll bar, foran og bak spiralfjærer og speed-sensing hydraulikkservo. Det finnes også en lyd tyverisikring. Det er også flere advarsler i dashbordet lys, inkludert vann temperatur, oljetrykk, lys på, lavt drivstoff, nøkkel i tenningen, dør eller bagasjerommet på gløtt og bremsevæske.