2008 Grizzly 700 vil ikke starte, det bare klikk

En klikkelyd produseres når du prøver å starte 2008 Grizzly 700 angir et problem med starteren solenoid. Magnet forsøker å aktivere starteren, men til ingen nytte. Du må finne ut om problemet skyldes enten ved en reduksjon i spenning til forrett eller av starteren selv. Utgangs Systemet er forholdsvis enkel og lett å diagnostisere med et voltmeter og grunnleggende verktøy.

Bruksanvisning

1 Sjekk batteriet ved å koble voltmeter sorte ledningen til den negative polen på batteriet og den røde kabelen til plusspolen. Den voltmeter skal vise 12.25 til 12.75 volt hvis batteriet er fulladet. Hvis batteriet er under 10,5 volt, bør det bli belastet før du fortsetter. Når batteriet lades i noen timer, bør spenningen komme opp til over 12 volt. Hvis ikke, har batteriet en dårlig celle. Erstatt det.

2 Sjekk batteripolene for korrosjon og sikre tilkoblinger. Hvis de er korrodert, bruke litt vann og bakepulver for å bli kvitt dem for korrosjon. Avslutt med å rense dem med terminal renere verktøyet. Kontroller at kablene er tett boltet til terminalene.

3 Forsøk å starte motoren. Hvis det fremdeles ikke starter, den svarte voltmeter føre til en god jord på motoren og bruke den røde kabelen til sondere den store ledningen på solenoid. Denne store diameter ledning går direkte fra batteriet til solenoiden. Det må være 12 volt ved slutten av denne ledningen slik at den er boltet til solenoiden. Hvis ikke, er ledningen korrodert eller ødelagt. Hvis det er spenning, plasserer voltmeter sonde på den motsatte side av solenoiden, på den store ledning som fører til starteren. Vri nøkkelen til startposisjon. Det bør være 12 volt kjører til starteren. Hvis det er, er start dårlig eller ikke vil engasjere svinghjulet.

4 Kontroller liten diameter ledningen på solenoiden ved å trekke ledningen ut og plassere den røde voltmeter proben inn i kontakten på enden av ledningen. Samtidig opprettholde kontakt med sonden og den lille ledningen, vri tenningsnøkkelen for å starte. Du bør ha 12 volt når nøkkelen er i startposisjonen og ingen spenning når nøkkelen slippes. Denne ledningen aktiverer starteren. Hvis ingen spenning er til stede, sjekk starteren sikring. Hvis sikringen er god, er tenningslåsen dårlig.

5 Fjern den negative polen på batteriet med en skiftenøkkel. Sett voltmeter til side for nå. Fjern de to boltene som fester starteren til motoren ved hjelp av en stikkontakt. Trekk i start ut fra motoren og legge den på rammen, men pass på at den store ledningen ikke berører rammen eller noe annet metall.

6 Koble den negative polen på batteriet og kort vri om nøkkelen for å starte og se om starteren Bendix (giret på slutten av starteren) kommer ut og starter arbeidene. Hvis den gjør det, må du undersøke tennene på svinghjulet gjennom hullet forlatt av starteren. Hvis tennene slipes ned eller uregelmessig i flekker, må den svinghjulet skiftes ut. Hvis batteriet ikke fungerer starteren, erstatte starteren.