2008 Ford Mustang Spesifikasjoner

Ford Mustang er en av de mest solgte sportsbiler i USA, ifølge Muskel Mustang nettstedet. 2008 Mustang er tilgjengelig i de konvertible og kupé kroppstyper, GT Premium og GT Deluxe, og V-6 Premium og V-6 Deluxe modeller.

2008 Produksjon Mustang

Standarden utgaven av 2008 Mustang er drevet av en fire-liters V-6 motor karakter på 17 miles per gallon i byen og 26 på motorveien. Standard funksjoner inkluderer klimaanlegg, cruise control og lydanlegg. Standard ytre funksjoner inkluderer støtfangere foran og bak som passer til bilens karosserifarge, halogen pære frontlykter og metallic lakk. Bilens interiør konfigurasjonen inkluderer bøtte seter i front med et midtarmlene og en benk i baksetet. Standard interiør finish inkluderer klut seter kan oppgraderes til velour seter.

2008 Shelby GT

Ford produserte 2008 Shelby GT cabrioleter og coupes i begrenset mengde på ca 2300, ifølge Muskuløse Mustangs nettstedet. Tilgjengelig i enten automatisk eller manuell girkasse, har 2008 Shelby GT en autentisering plate på midten av dashbordet og en matchende registret kode under panseret. 2008 Shelby kommer i tre farger: svart, hvit og vista blå med sølv striper. Sporting en 319 hestekrefter 4,6-liters V8-motor som leverer og 330 fot-pounds av dreiemoment, Shelby også alternativer en Ford Racing Strøm oppgraderingspakke. Bedre effekt høflighet av en high-flow eksos system med X-pipe crossover leveres som standard på 2008 Shelby GT. Shelby er også utstyrt med høy ytelse BF Goodrich GForce dekk på 18-tommers polert hjul.

2008 Shelby GT500 KR

2008 Shelby GT500 KR er den 40. Anniversary Edition av GT500 KR og utgitt i begrenset mengde av 1000 enheter, ifølge Muskuløse Mustangs nettstedet. KR, som står for "King of the Road", er utstyrt med standard 5,4 liters kompressormatet V8, men er også utstyrt med Ford Racing Strøm Upgrade Pack øke motoreffekten til anslagsvis 540 hestekrefter. Standard på KR er skikken karbon kompositt hette med kuler og rustfritt stål vri ned hette nålene. Også standard er store 14-tommers Brembo bremser foran og en lavere front air dam med krom-trimmet funksjonell brems kanaler. KR har 40-års jubileum utvendig badging, en særegen interiør med Carroll Shelby-signatur brodert seter, striping og en nummerert jubileum dash plakk.

2008 Limited Edition krigere i rosa Mustang

The Warriors i rosa Mustang er utelukkende laget i feiringen av Susan G. Komen for Cure sin 25th Anniversary, ifølge Muskuløse Mustangs nettstedet. I tillegg til standard Ford Mustang spesifikasjoner, Warriors i rosa modellen har et interiør designelementer og en unik rosa utvendig. Andre har høydepunkter inkluderer en rosa "Mustang" rocker tape stripe, skinntrukket aluminium snakket rattet med rosa kontrastsøm, Pony fender badge og rosa bånd og kull gulvmatter og skinnseter med kontrast rosa søm.