2007 VW Jetta Standardfunksjoner

Opprinnelig utviklet som en oppgradering på Volkswagen Rabbit, er VW Jetta en kompakt sedan. For 2007-modellen, året var det ni forskjellige trim stiler av Jetta. Ulike funksjoner kom standard avhengig av trim stilen til en bestemt bil. Lavest priset 2007 VW Jetta var verdien edition 2,5-liter med produsentens veiledende pris på $ 16 490 og en original faktura pris på $ 15,886. Den høyeste priset var Fahrenheit GLI utgave med en veiledende pris på $ 27 880 og en faktura pris på $ 25,974.

motorer

To motorer kom som standard utstyr på en 2007 Volkswagen Jetta, avhengig av trim stil. De 2,0 T, GLI og Fahrenheit GLI utgaver alle kom med en 2,0-liters inline fire-sylindret motor som produserte 200 hestekrefter. Det hadde 16 ventiler i en dobbel overliggende kamaksler konfigurasjon. Alle andre versjoner av 2007 Jetta hadde en 2,5-liters inline femsylindret motor som ble vurdert til 150 hestekrefter. De fem-sylindret motor, også bygget med en dobbel overliggende kamaksler konfigurasjon, hadde 20 ventiler.

Sendinger og Fuel Economy

Den 2,0 T, GLI og Fahrenheit GTI kom med en sekstrinns manuell overdrive girkasse. Alle andre versjoner kom med en fem-trinns manuell girkasse som standard. Standard tank på 2007 VW Jetta hadde en kapasitet på 14,5 liter. Alle modellene var forhjulsdrift. Alle 2007 jettas med femsylindret motor og femtrinns manuell girkasse ble vurdert av EPA på 22 mpg i byen og 30 mpg highway. Den firesylindrede motoren med sekstrinns manuell girkasse tjent 23-mpg byen og 32-mpg motorveien.

Sikkerhets egenskaper

Mange sikkerhetsfunksjoner kom standard på 2007 Volkswagen Jetta. Alle versjoner hadde en hel rekke sidegardin, passasjer og sjåføren side kollisjonsputer standard. ABS-bremser og elektronisk bremseassistanse kom også standard. Differensialsperre og traction control ble standard på alle modeller. Alle bortsett fra verdien edition modeller også inkludert et kjøretøy stabilitet kontroll system som standard utstyr. Dørlåser, barns sikkerhet låser og et kjøretøy anti-tyveri system var også standard på alle versjoner av 2007 VW Jetta. Keyless oppføring med ekstern låsing og opplåsing var også standard.

Andre funksjoner

Alle utgaver av 2007 Volkswagen Jetta inkludert aircondition standard. Cruise control, tilt styring, en teleskopisk rattstamme og en turteller var også standard over hele linjen. De GLI og Fahrenheit GLI utgaver kom med et skinntrukket ratt og rattmonterte kontroller standard, også. De 2,0 T, GLI og Fahrenheit GLI versjoner kom med en CD-skifter og alle andre trim stiler hadde en CD-spiller. En annen rad klappsete var også standard som var elektriske vinduene. Andre funksjoner, som for eksempel setejustering, oppvarmede seter og soltak, var standard på enkelte trim stiler, men ikke på andre.