2007 Toyota Sienna Funksjoner

2007 Toyota Sienna Funksjoner


The 2007 Toyota Sienna er en syv passasjer minivan utstyrt med en 3,5-liters V6. Sienna er tilgjengelig i CE, LE, XLE og XLE Limited trim. Den leveres med forhjulsdrift eller firehjulsdrift og har front og side gardin airbags. Edmunds.com sier at Toyota Sienna har krasjtestresultater som er bedre enn noen annen minivan, som gjør det til et attraktivt kjøp for familier.

ytelses~~POS=TRUNC

The 2007 Toyota Sienna har en 3,5-liters V6-motor som tilbyr 268-hestekrefter med en dobbel overliggende kamaksler, variable ventiltider og multi-point bensininnsprøytning. Den har en EPA av 26 mpg motorveien, og 19 MPG byen. Den har elektronisk bremsefordeling og to skivebremser. Den uavhengige forhjulsoppheng og torsjonsfjæring bakhjulsoppheng har stabilisatorstag og spiralfjærer. Sienna har en 20 gallon tank, og produsenten anbefaler blyfri 87 oktan bensin.

standard~~POS=TRUNC

Standard utstyr på 2007 Toyota Sienna inkluderer 17-tommers lettmetallfelger, tonet glass, AM / FM CD Radio med MP3-støtte, seks høyttalere, forfengelighet speil, last lys, klokke, dashbord konsoll, koppholdere, dørlommer, opplyst oppføring og klut møbeltrekk. Den har ekstern makt låser, elektriske speil, elektriske vinduer og servostyring. Andre funksjoner er et dekk-trykk-skjerm, åpne bakre vinduer, bakrute defogger med intermitterende svisker, variabel periodisk vindusviskere, 12V strømuttak, air condition med en bakre uttak, tilt ratt, turteller og et ventilasjonssystem med mikrofilter.

Sikkerhets egenskaper

Sienna skårer best i klassen i krasjtestresultater med sikkerhetsfunksjoner som front, front-side og side-gardin airbags. Fører airbag har multi-stage distribusjon, og passasjersetet inneholder en beboer sensor som slår airbagen av hvis noen sitter i setet eller dersom personen veier mindre enn 40 pounds. De fører- og passasjersetebelter er tre-punkts rullebelter med høydejustering og strammere. Alle baksetene har tre-punkts rullebelter. Alle modellene er utstyrt med ABS, men XLE Limited har traction / stabilitetskontroll. Forsetene har to høydejusterbare hodestøtter, og bakseter har tre høydejusterbare hodestøtter.