2007 Saturn Sky alternativer

2007 Saturn Sky alternativer


The Sky er Saturns sporty konvertible kupé at selskapet begynte å produsere i 2006 for 2007 årsmodell. Selv om Sky fikk høye karakterer fra bil kritikere og faller i en relativt rimelig pris brakett for en sportsbil, 2009 modell var den siste av Saturn Sky linjen på grunn av GMs beslutning om å faze ut Saturn merkevare. Den 2007 Sky er tilgjengelig i to modell varianter, base modell og Red Line, som kan skryte av flere valgfrie ytelse øker.

performance Options

Potensielle eiere av 2007 Saturn Sky kan velge mellom basismodellen og den røde linjen. Grunnmodellen leveres som standard med en 2,4-liters inline firesylindret motor med doble overliggende kamaksler og 177 hestekrefter med 166 fot-lbs. dreiemoment. The Red Line blir litt bedre gass kjørelengde på anslagsvis 19 til 28 miles per gallon, mens standardmodellen får anslagsvis 17-26 mpg for byen og motorvei, henholdsvis. The Red Line versjonen tilbyr også en dobbel eksos, hvor grunnmodellen tilbyr et enkelt rørs eksos.

Velg Design

Saturn Sky er tilgjengelig i mange forskjellige farger, inkludert svart, rød, grå, hvit, gul, blå, grønn, sølv perle og sølv grafitt. Du kan velge mellom en svart klut eller svart, rød eller brun skinn interiør og en svart eller brun myk konvertible toppen. Du kan også velge mellom malte legering helårsdekk som er standard med grunnmodellen og polert alu felger som er tilgjengelig på Red Line. Du kan også velge å legge til en hekkspoiler til begge modellene.

Comfort alternativer

2007 Saturn Sky har mange komfort og bekvemmelighet alternativer tilgjengelig. Skys er tilgjengelige med cruise control, et oppbevaringsrom foran konsollen, ekstern trunk utgivelsen, servostyring, 12-volts strømuttak, klimaanlegg, skinn aksenter og On-stjerners service. Det er også en AM / FM stereo med CD-spiller og aux-inngang for avspilling av dine MP3-filer, samt en håndfri oppsett for din mobiltelefon. Du kan også velge å ha en seks-plate i-dash CD-skifter, metallpedaler og ratt radio og fartsholder.