2007 Miata Alternativer

Mazda MX-5 Miata er oppført i Guinness Book of World Records som den mest solgte roadster gjennom tidene. Bilen ble introdusert i 1989 som en 1990 modell år kjøretøy. For 2006 ble bilen fullstendig redesignet for andre gang i sin historie. 2007-modellen er stort sett en carryover fra 2006. Mazda offisielt droppet "Miata" navn for 2006 og inkluderte bare "MX-5" merkene på kjøretøyet. Imidlertid er bilen fremdeles ofte referert til som Miata. Den 2007 Miata var tilgjengelig med en rekke alternativ pakker.

Utseende Package

The 2007s Miata utseende pakke brakt en utvendig stylingsett til bilen. Dette inkluderte en side skjørt kjører langs sidene, under dører og en front spoiler. Det følger også med et skjørt under støtfangeren bak. Utseendet pakken er kroppen farget og harmonerer godt med resten av bilen. Utseendet pakken lagt $ 1145 til produsentens veiledende pris (MSRP) for 2007 årsmodell. Det primære formålet er estetisk. Eiere bør være forsiktig når du kjører i nærheten av fortauskanter og over fartsdumper med utseendet pakken; det reduserer Miata allerede-lav bakkeklaring.

Interior Trim Package

Interiøret trim pakke erstattet flere av panelene i 2007 Miata interiør den. Standard "Piano Black" stripe kjører over streken ble erstattet med en faux legering trim når 2007 Miata var utstyrt med interiør trim pakken. Plast girkule ble erstattet med et skinn og legering girkule, og de innvendige dørpaneler lagt legering trim rundt døren låses.

bakre Spoiler

En bakre spoiler var en frittstående alternativ på alle 2007 Miata modeller. Det var ikke med noen spesiell pakke. Den bakre spoiler var ikke en vinge-type spoiler. I stedet ble det en litt tydelig leppe spoiler. Den bakre spoiler var kroppen farget og lagt $ 350-2007 Miata er MSRP den.

Satellite Radio

Sirius satellite radio var et alternativ på 2007 Miata. Dette alternativet ikke erstatte standard radio. Standarden Miata radio inkludert en bakre aux-inngang for satellitt-radio, og alle modeller inkludert en "Sat" -knappen. Satellitten radiomottaker ble montert i bagasjerommet; antennen ble montert rett under det konvertible glassvinduet. Satellitten radio alternativet lagt $ 430 til Miata base pris.

Andre tilgjengelige alternativer

Andre tilgjengelige alternativer på 2007 Miata inkludert små funksjoner som en lastenett for $ 40 og hjulet låser for $ 50. Foran og bak skvettlapper kan legges for $ 199; men disse vaktene var ikke tilgjengelig hvis 2007 Miata var utstyrt med utseendet pakken. En in-dash seks CD-veksler var også tilgjengelig for $ 500. Denne oppgraderte radio kan også lese MP3-plater.