2007 Mercedes CLK 350 Specs

2007 Mercedes CLK 350 Specs


2007 Mercedes-Benz CLK350 er en luksus sport coupe og cabriolet linje fra den tyske bilprodusenten. Den CLK350 spesifikt er det laveste trim nivå i CLK linje. Når det er sagt, sin standard funksjoner og V6 motor gjør den konkurransedyktig i den overfylte tyske ytelse bilmarkedet. Konkurrenter har BMW 3-serie, Audi A5 og Lexus SC430.

Motor

Montering med Mercedes-Benz kjøretøy nomenklatur, kommer CLK350 utstyrt med en 3,5-liters V-6 motor. Mens det var kraftigere motorer innenfor CLK modellen linje, peppy 3.5 er mer enn tilstrekkelig for de fleste kjøpere 'kraftbehov. Motoren har boring og slaglengde på 3,81 ved 3,39 inches og en høy 10,7 til 1 kompresjonsforhold. Med doble overliggende kamaksler og 24 ventiler, bruker motoren Mercedes 'variable ventiltider og multi-point, drivstoffinnsprøytning. Premium blyfri bensin er påkrevet. Den EPA anslår drivstofføkonomi på 19 mpg i byen og 28 mpg på motorveien.

Drivverk og chassis

CLK bruker en front-motor, bakhjulstrekk arkitektur. Den eneste overføring alternativet tilgjengelig var en syv-trinns automatgirkasse. Den syvende utstyr hjelpemidler i bedre drivstofføkonomi ved å tillate en høyere topp girutveksling under motorveien cruising. Overføringen kan manuelt forskyves sekvensielt via rattmonterte padleårer. Den uavhengige multi-link hjuloppheng, både foran og bak, benytter spiralfjærer og stabilisatorstag i begge ender. "Its rigid struktur bidrar til jevn, stillegående drift, mangel på vibrasjon, og balanse mellom kjørekomfort og kjøreegenskaper evne," sier Automotive.com. Bremsesystemet består av fire hjul plater med ventilerte skiver foran. Blokkeringsfrie bremser og trekkraft kontroller er standard deler av sikkerhetspakken.

Farge og Interiør

Den Benz bruker en ren design med mer aggressive foran og bak fascias enn C-klasse-modeller. Utvendige mål måle 183,2 inches lang, 68,5 inches bredt og 54,4 inches høy. Bilen rir på en 106,9-tommers akselavstand. Curb vekter er 3,585 lbs. for kupé og 3.845 lbs. for det konvertible. Sistnevnte bruker en motordrevet isolert lerret soft top. På innsiden er SLK350 seter fire i en 2 + 2 konfigurasjon med skinn rundt. Det er sjåfør, passasjer og sidekollisjonsputer som standard utstyr. Et navigasjonssystem er et alternativ, som er en integrert handsfree telefonsystem.