2007 Kawasaki Ninja ZX-6R Specs

Kawasaki Ninja ZX-6R en sport sykkel utformet som en lavere kostnad og mindre kraftig alternativ til Kawasaki Ninja ZX-10. Sykkelen har vært en del av Kawasaki lineup siden 1995. 2007 Kawasaki Ninja ZX-6R er en kraftig motorsykkel som ble utviklet med hjelp fra en tidligere Grand Prix rytter. ZX-6R har en rekke funksjoner arvet fra den større, kraftigere ZX-10.

Engine Informasjon

Kawasaki Ninja ZX-6R har totalt motor fortrengning av 599.00 kubikkcentimeter. ZX-6R er en fire-takter, sekstrinns sykkel med en kjededrift og elektrisk tenning. Sykkelen har også elektronisk bensininnsprøytning, en flytende kjølesystem og et kompresjonsforhold på 13.9-til-en.

Ramme og oppheng

ZX-6R ble bygget til å rase, og sin kropp viser fruktene av det arbeidet. Sykkelen har en aluminiumsramme med en 24,0-graders rake. Forhjulsopphenget er utstyrt med en 41-millimeter invertert patron gaffel med topp-out fjærer for bedre håndtering ved høye hastigheter, mens bakhjulsopphenget skryte av en bunn-link Uni-trak system med en topp-out våren og gass-ladet sjokk.

fysiske spesifikasjoner

ZX-6R er mindre enn større og kraftigere ytelse sykler, med en sittehøyde på 32,5 inches, en akselavstand på 54,7 inches, og en total drivstoffkapasitet på 4,50 liter. Sykkelen veier 401,2 pounds tørre og 454 pounds våte, noe som gjør sykkelen litt lettere enn sine større kolleger.

Hastighet og sikkerhet

Kawasaki Ninja ZX-6R kan bli mindre og mindre kraftig enn Kawasaki ZX-10 super-sykkel, men det betyr ikke at den er treg. Sykkelen går fra null til 60 mph på under fire sekunder, med en toppfart på rundt 150 miles per time. For å hjelpe deg sakte ned, har sykkelen en dobbel skivebrems foran og en enkeltskivebrems på baksiden.