2007 Jeep Patriot Tilbakekalling

Daimler Chrysler Corporation utstedt en sikkerhet tilbakekalling for Jeep Patriot i mai 2007. Tilbakekallingen var å fikse et problem i de bakre skivebremser, som ikke tilfredsstiller Federal Motor Vehicle Safety Standard krav. Teknikere oppdaget navet festeboltene som fester bakhjulet kan påvirke bruken av parkeringsbremsen.

Recall Remedy

Bilforretninger håndterer 2007 Jeep Patriot fikk tillatelse til å erstatte festeboltene på bakhjulene. Mekanikk inspisert parkeringsbremsen og gjort nødvendige reparasjoner. Kostnadene ble født av Daimler Chrysler.

Hva kan ha skjedd

Unnlatelse løse bremsen problem hevet fare for utilsiktet bevegelse av kjøretøyet fører til en krasj mens bilen ble kjørt. Patriot sjåfører opplever dette problemet ble rådet til å la av gassen og flytte bilen i nøytral gear. Drivere ble bedt om å la bilen kysten til en stopp eller så nær som mulig før du bruker bremsene, ifølge Cody Larson, en sertifisert servicetekniker ved Dale Auto Body & Repair i Aurora, South Dakota.

Kjøpe en brukt 2007 Jeep Patriot

Tilbakekallingen ble gjort i mai 2007, ikke lenge etter at Patriot ble satt på markedet. Forhandlere med 2007 Jeep Patriot på sine mange var nødvendig for å fullføre tilbakekall reparasjoner før du selger bilen.

Når en 2007 Jeep Patriot er handlet inn, er det ansvaret for giveren å ta besittelse av kjøretøyet for å kontrollere tilbakekalling reparasjoner ble gjort. Det gjør vondt aldri en potensiell kjøper å spørre selgeren om tilbakekalling reparasjoner ble gjort, eller har reparasjonene verifisert av en sertifisert mekaniker.