2007 G 650 BMW Xcountry Spesifikasjoner

2007 G 650 BMW Xcountry Spesifikasjoner


den Xcountry Selv om 2007 G 650 BMW Xcountry motorsykkel anses å være primært en gatesykkel, og tilbyr også moro off-roading evner. G 650 BMW Xcountry er en moderne tilpasning av "scambler", en klassisk motorsykkel opprinnelig bygget for gatebruk, men med tilpasninger som gjør at sykkelen til å utføre dyktig off-road også.

spesifikasjoner

2007-G 650 BMW Xcountry har væskekjølt, ensylindret, 4-takts motor som er utstyrt med en dobbel tenning. Motoren er i stand til å produsere maksimalt hestekrefter 53. Motoren har doble overliggende kamaksler med 4 ventiler på sylinderen. For innsprøytning denne motorsykkelen har en elektronisk manifold system. G 650 Xcountry har et fullt kontrollert 3-veis katalysator. Sykkelen er kjededrevet og har en hund skift 5-trinns girkasse og 12-volts vedlikeholdsfritt batteri. Toppfarten er 106 km / h. Lengde på sykkelen er 86-inches, bredde er 36-inches, setehøyde er 34-inches og vekten er 330 pounds.

Egenskaper

BMW G 650 Xcountry har styret laget av aluminium med vibrasjonsdemping vekter for å øke ride glatthet og kontroll. Bakhjulet har en aluminium to-unit cast svingarmen og sykkelen idrett enkeltskivebremser foran og bak. En BMW Motorrad ABS system er valgfritt. Sykkelen har lette teknologi som lettmetall epoxy-belagt felger og hul støpte aluminiums huber.

Utseende

Holde i scrambler tradisjon er en front dekk som er større enn den bakre dekk, 19-inches, mens baksiden er 17-inches. Begge dekkene har spesiell slitebanen og uvanlige dimensjoner: 100/90 foran og 130/80 bak. En kosmetisk trekk ved denne sykkelen som skiller seg ut er høyblokkene eksosrør som hviler tett mot bunnen av setet. G 650 Xcountry har en rund, glatt-linse frontlys og fronten har ingen fairing for å legge til den rene, rask titt. Denne motorsykkelen ble opprinnelig solgt i to farger: dyp sort eller hvit.