2007 Ford Explorer Sport Trac gass kjørelengde tips

Mange faktorer kan påvirke drivstoff kjørelengde på en 2007 Ford Explorer Sport Trac, både mekanisk og gjennom drift. En liten innsikt i hvilke faktorer som påvirker drivstofføkonomi faktisk kan gjøre en betydelig forskjell. Du vil være glad samt overrasket over å finne at du kan øke din drivstofføkonomi med så mye som 30 prosent. De fleste er uvitende om disse praksis og teknikker.

Mekaniske faktorer som bidrar til dårlig drivstofføkonomi

Det første du må være klar over er de mekaniske faktorer som mest negativt påvirker drivstofføkonomi og nåværende driftsproblemer i en 2007 Ford Explorer, samt andre kjøretøy.

Den mest forsømte er luftfilterelementet. Dette spiller en viktig rolle i drivstofføkonomi. Når det blir forurenset, det begrenser mengden av luft inn i motoren. Forstå at det er ikke noe du kan gjøre til et kjøretøy som ikke påvirker noe annet. I mange tilfeller kan en defekt komponent på Explorer har en trickle-down effekt som vil føre til en rekke forhåndsprogrammerte hendelser å fjerne seg fra sine ønskede driftsområder.

Reduksjonen av luft gjennom luftrenseren blir avfølt av den luftmassesensor. Det sender et signal til datamaskinen, som forutsetter en høyere høyde og justerer drivstoff trim og tenning timing. Denne direkte påvirker motorens dreiemoment, som endrer overførings skiftet poeng. Denne mangelen på dreiemoment vil føre til at sjåføren å gjøre større endringer i effekt posisjon, som er bevitnet av datamaskinen gjennom signalene fra gass stilling sensor. Disse endringene føre til at oksygen i front av omformeren for å endre sin tellesignalene til datamaskinen, i virkning slik at maskinen øke dens dom samtaler om hvordan å opprettholde 14: 1 brennstoff til luftforholdet, og så videre.

En defekt tomgangsluftkontroll som opprettholder riktig tomgangsturtall er vanlig over tid. De blir skitne og operere for sakte, forårsaker for høy tomgang eller en der den inaktive øker og senker kontinuerlig.

Lavt dekktrykk på en Explorer er en stor gjerningsmann av dårlig kjørelengde på grunn av økt friksjon forårsaket av lufttrykket som er for lav i de store dekkene. Feil dekktrykk fører også ujevn eller akselerert dekkslitasje. Det er ingen unnskyldning for at dette skal skje, siden det er lagt ut på førerdøren plakat, dekket seg selv og i brukerhåndboken. Ikke glem at når temperaturen synker, så gjør lufttrykket i dekkene; omvendt, høyere utetemperaturer forårsake høyere dekktrykk.

Alt i bremsene forårsaker drag vil skade drivstofføkonomi. Nødbremsen blir ofte oversett. Det må løslate helt.

Skitne eller tette injektorer forårsaker en ujevn drivstoff spray er en annen sak. I mange tilfeller skitt setter seg fast under pintle og holder de seks eller åtte dyser - avhengig av motor - åpne en liten mengde, forårsaker dem til å dryppe kontinuerlig. Så lenge motoren er i gang, det er konstant drivstoff press på sprøytebrukere. De åpne ikke ytterligere ved akselerasjon, bare for en lengre tid. Dette betyr at de er dryppende når de skal være lukket. Drivstoff injektor renere bør legges til drivstoff for å rengjøre injektorer. Injektorer som gjenstår defekt må byttes.

Kontroller at termostaten fungerer som den skal. Dersom temperaturen ikke stiger til den normale stilling på måleren, som er 195 grader, må den skiftes ut. Datamaskinen vil avføle motorens temperatur ved bruk av kjølevann temperaturføler og vil justere brennstoffblandingen for å imøtekomme endringer i temperaturen. Hvis termostaten sitter fast åpent, vil datamaskinen tror motoren er fortsatt kaldt og bestille opp en rik blanding.

En feil som opererer overføring vil åpenbart føre til problemer også. På grunn av høyden av Explorer, disse elementene har en tendens til å påvirke brennstoffkjørelengde mer enn en lavere kjøretøy.

Krefter som påvirker drivstofføkonomi

Nå er det på tide å ha det litt gøy og se hvor mye det drivstofføkonomi kan økes. First things first: Forstå krefter i arbeid som bidrar til drivstofføkonomi.

Den beste introduksjonen til krefter som reagerer på Explorer er å forestille seg en tung stein-sliping hjulet brukes til å skjerpe akser. Den har en sykkel fotpedal på begge sider med å spinne den tunge steinen hjulet. Forestill deg selv, med begge hendene på pedalene, begynner å spinne den tunge hjulet. Det er veldig vanskelig å slå pedalene på første til å få hjulet snu. Som den plukker opp fart, reduserer vanskelighetsgraden litt. Nå har du virkelig fikk den spy. Det er spinning raskt. Nå kan du prøve å ta tak i pedal og bringe den til en umiddelbar stans. Det skjer ikke uten å banke deg ut. Det vil bare fortsette å spinne i lang tid før bremse ned og stoppe. Dette er "moment." Dette er hva motoren må overvinne hver gang Explorer akselereres fra en stopp eller, som et spørsmål om faktum, brakt tilbake til marsjfart etter nedbremsing.

Aerodynamiske krefter - hvor jevnt luft strømmer over lastebil overflate uten å skape bakevjer, som forårsaker et vakuum - er en annen vurdering, samt friksjonskrefter - dekkdimensjon og lufttrykk - og til slutt sin masse, som er direkte proporsjonal med dens vekt. Den Explorer har den aerodynamiske koeffisienter for et lavt murvegg, som må tas i betraktning.

Påvist strategier for å øke drivstofføkonomi

Når du kjører i marsjhastighet, bruker så lite bremsing som mulig i et forsøk på å opprettholde dagens hastighet så mye som mulig. Hver gang bremsene brukes i overkant, låser overføring momentomformeren, slippe den ut av overdrive. Dette øker rpm og krever mer varmeenergi - drivstoff - for å øke hastigheten igjen til den opprinnelige hastighet. Et interessant poeng er at for å øke hastigheten fra 30 km / h til 60 mph tar fire ganger den kinetiske energi - faktor på 4 - som det tar å akselerere til 30 mph.

Tregere gradvis når du nærmer deg et rødt lys. Dette er et forsøk, når det er mulig, for å beholde så mye kinetisk energi går som mulig. En prosentandel av tiden vil det ikke være nødvendig å komme til en fullstendig stopp, spesielt hvis dette holdes i bakhodet når du nærmer deg. Jo mindre akselerasjon du trenger etter sakker, større drivstoffbesparelser.

Sakte akselerasjon til hastighet. Dette fører til at transmisjonen til å skifte til et høyere gir tidligere fordi behovet for ytterligere moment blir dårligere. Unngå overflødig tomgang. Aldri la motoren å sitte og tomgang unødvendig.

Hold hastigheten fartsgrensen eller lavere når det er mulig. Lave fartsgrenser er ikke av så mye bekymring som de over 55 km / h. Den 55 mph fartsgrensen er ikke den mest ønskelige for de fleste, men drivstoffbesparelser på denne hastigheten er mye høyere hensyntatt Neuton lov som brukes på akselerasjon. De aerodynamiske krefter er mye større og krever mye mer kinetisk energi for å opprettholde hastigheter høyere enn 55 ved bekjempelse av den økte luftmotstanden og gravitasjonskrefter på et kjøretøy så stor som den Explorer.

Tillat nok avstand i og ut av byen mellom deg og bilen foran. På denne måten kan du være en observatør snarere enn en deltaker i uregelmessige hastigheter.

Synopsis

Husk at på grunn av høyden på Sport Trac, har du mer luftmotstand. Akselererende sakte, unngå unødvendige hastighetsendringer, unødvendig tomgangskjøring, unødvendig vekt, høye hastigheter, utenforliggende eksterne objekter som vil øke drag, og ved hjelp av cruise kontroll i kupert eller fjellområder, sammen med ikke slamming på bremsene og nærmer seg stoppe lys sakte vil bidra til å spare drivstoff og sparer deg for penger.