2007 FLHX Spesifikasjoner

2007 Harley-Davidson FLHX gaten Glide er en cruiser motorsykkel tilgjengelig i seks farger design: svart perle, black cherry perle, levende svart, pacific blue denim, tinn denim og dyp kobolt perle. Når sykkelen først treffer markedet den kom med en produsentens veiledende pris på $ 18,295. The Street Glide serien startet i 2006 og var fortsatt i produksjon gjennom 2011 årsmodell.

dimensjoner

En chassis 94,5 inches lang sitter på toppen av en 63,5-tommers akselavstand. Rammen klarner bakken ved 4,7 inches på sitt laveste punkt og setet er plassert 27,3 inches fra bakkenivå. Tørrvekten av kjøretøyet er 733 pounds; den har en våtvekt på 770 pounds.

Makt

En 1584 cc firetakts V2-motor med to sylindre plassert ved siden av hverandre på motoren vinkles bort fra hverandre, driver Harley-Davidson. Begge sylindre har en boring på 3,8 inches. Pistons reise 4,4 inches i sylindrene. Motoren har et kompresjonsforhold - forholdet mellom sylinderhodet volum sammenlignet med det av stemplet før og etter en kompresjonsslaget - fra 9,2: 1. Dreiemomentet er 92,6 ft.-lbs. med en hastighet på 3500 rpm.

andre spesifikasjoner

En luft-kjølesystem styrer motorens temperatur, slik at den ikke overopphetes og utfører til sitt maksimale potensiale. Sende motorens kraft til hjulene er en seks-trinns girkasse girkasse. Harley Davidson kan få 45.6 mpg. Den multi-plate clutch er utstyrt med en blender våren. Gaffelen er på en 26-graders vinkel, og etterlater en 6,2-tommers sti. En suspensjon system som gjør det mulig for 4,6 inches av foran reise ledsaget av 2 inches av reiser fra baksiden hjelper glatte ut humper i veien. Skivebremser gir bremsekraft på både forsiden og baksiden av Harley. En elektrisk startsystem spark Street Glide til handling.