2007 Dodge Nitro Dash Funksjoner

2007 var tidenes første produksjonsår på Dodge Nitro, bilen som hadde vært i designfasen siden selskapet overhalt sin full-size SUV, Dodge Durango, i 2004. Nitro er en mellomstor SUV med en fremstående boks ramme og squared -off stil. Interiøret holdt flere forbrukervennlige gadgets nye Dodge kjøretøyer. SUV kom i tre stiler, den SXT, SLT og R / T.

Interiørdesign

Rattet er en fire-eikers med et senter hub og tykkere eiker enn de fleste andre biler. Større eiker ligger på 9:00 og 3:00 o'clock stillinger og mindre eiker på 5:00 og 7:00 o'clock steder. Rattet på enkelte modeller har fartsholder og radio kontroller som omfatter volum, innspill og stasjon endring. Instrumentpanelet har et stort speedometer i midten, en RPM meter på høyre side, og mindre drivstoff og temperatur meter på venstre side av panelet.

Dashboard funksjoner

Den smale dashbordet gir mer benplass, og ved siden av giret aksel på midtkonsollen er en liten gummi-lined rommet som er ideell for småpenger og andre småting. Hanskerommet er hele lengden av passasjersetet. Interiøret og dashbordet funksjoner er hva du kan forvente fra en mellomstore SUV i prisklasse på $ 20,000 til $ 26,000.

AM / FM-radio

Lydanlegget har AM / FM-radio kontroller med CD og ekstra innganger for en MP3-spiller. Like under torget radio er klima bryterne - det er tre av dem som satt på en sølvbelagt bakgrunn. Under klimakontrollknappene er kontroller for den bakre avriming, oppvarmede seter og blinklysene.