2007 Dodge Hjul Spesifikasjoner

Dodge er en amerikansk bilprodusent basert i Michigan som eies av Chrysler. Dodge utgitt flere typer kjøretøy i løpet av 2007 årsmodell. Blant disse var den Dakota pickup lastebil, lader sedan, Caliber sedan og Nitro sport utility vehicle. Hjul spesifikasjonene er forskjellig avhengig av modell.

2007 Dodge Nitro

2007 Dodge Nitro har hjul som måler 17 inches med 7,5 inches. Alle modellene kommer med en full-størrelse reservehjul. De SXT modeller leveres med stålfelger, men du kan oppgradere til lettmetallfelger. SLT-modeller har lettmetallfelger med mulighet til å oppgradere til chrome hjul. De R / T-modellene kommer utelukkende med lettmetallfelger.

2007 Dodge Caliber

2007 Dodge Caliber hjul er 19 inches med ni inches. IPS-modellen leveres standard med stålfelger. Den SXT har også stålfelger, men du kan oppgradere til lettmetallfelger. Sport Utseende kommer utelukkende med lettmetallfelger. Begge R / T-modellene har lettmetallfelger med mulighet til å oppgradere til chrome hjul.

2007 Dodge Charger

Hjulene på 2007 Charger måler 17 inches med syv inches. SE versjonen kommer med stålfelger og en mulighet til å oppgradere til lettmetall eller chrome hjul. Den SXT, R / T og SRT8 versjoner har lettmetallfelger, men du kan få chrome hjul i stedet. Med unntak av SRT8 modellen, kan alle versjoner oppgraderes med kjøres flate dekk.

2007 Dodge Dakota

2007 Dodge Dakota lastebil kommer med hjul måler 18 inches av åtte inches. Alle versjoner er utstyrt med en full-størrelse reservehjul i tilfelle av en flat. ST modellene kommer med stålfelger, men kan oppgraderes til enten legert eller krom. SLT og Laramie modeller alle komme med lettmetallfelger og kan oppgraderes til chrome hjul.

2007 Dodge Ram 1500

Hjulene på 2007 Ram 1500 pickup lastebil er 17 inches med syv inches. Alle ST-modeller og SLT Mega Cab har stålfelger. Sport, Laramie og andre SLT-modeller er utstyrt med lettmetallfelger med muligheten til å få krom i stedet.