2007 Dodge Charger R / T Specs

2007 Dodge Charger R / T er en mid-size sporty sedan fra Chrysler LLC. R / T er mid-level Lader modell, slotting over V6-drevne SE og SXT modeller og under høy ytelse SRT-8. Bilen deler mange chassis og makt-tog komponenter med 2007 Chrysler 300C, inkludert sin halvkuleformet (HEMI) V8-motor. Bilen forsøkte å bevise at store, bakhjulsdrevne amerikanske sedaner var fortsatt kommersielt levedyktig.

Motor

Kanskje R / T viktigste salgsargument var dens HEMI-motoren. I Chrysler stedsnærværende 5,7-liters V8, forbrenningskamrene er halvkuleformet i form, med inntak og eksos ventiler plassert overfor hverandre i stedet for ved siden av hverandre, som fører til stor strøm fra cross-flow forbrenning. Den 16-ventilenheten bruker overhead ventiler og har boring og slaglengde på 3,9-by-3.6 inches. Effekt for 2007-modellen er 340 hestekrefter ved 5000 rpm og 390 lb-ft. dreiemoment på 4000 rpm. Den EPA anslår drivstofføkonomi på 17 mpg i byen og 25 mpg på motorveien.

Drivverk og chassis

Som Ladere av gamle, bruker standard 2007 bilen en front-motor, bakhjulsdrift layout. Firehjulstrekk var tilgjengelig som en kjøper alternativet, en full-time system som delte dreiemoment med en 60-til-40 prosent bias mot baksiden. En fem-trinns automatisk girkasse med Autostick shift-teknologi er standard på alle modeller, med ingen konvensjonell manuell girkasse i sikte. Suspensjon er uavhengig i alle fire hjørner, med wishbones opp foran og multi-link oppsett i baksetet. Foran og bak stabilisatorstag er standard, med stivere fjæring innstillinger enn de baser ladermodeller. Som for bremsing, store 13,6-tommers foran og 12.6-tommers bakre plater med ABS gitt langt bedre bremselengden i Car and Driver testing enn Toyota Avalon Touring, Pontiac Bonneville GXP og Ford Crown Victoria Sport.

Farge og Interiør

Til tross for den Charger R / T er to flere dører enn klassiske ladermodeller, holder moderne bil en lav, bred profil med pistol-splitt foran og bak drivhusene. Bilen er lengre og bredere enn en Chrysler 300C på 200.1 inches lang, 74,5 inches bredt og 58,2 inches høy, med en 120-tommers akselavstand. Ikke en lett bil på 4141 pounds, må Charger R / T all sin store V8 makt til å holde ting beveger seg raskt. Inni er sitteplasser til fem med standard skinn. Bil og sjåfør redaktører tok problemet med hytta, og kaller det en "begravelses svart-grått interiør, cheapened av rock-harde armlener og en crinkly dashbord vinyl." God plass til voksne i baksetet var en innvendig høydepunkt.