2007 Dodge Charger 5.7 Specs

2007 Dodge Charger 5.7 Specs


2007 Dodge Charger er en remake av en klassisk amerikansk muskelbil. Kjøpere kan velge mellom standard SE versjonen, jo kraftigere R / T utgave eller høy ytelse SRT8. Bare R / T modellen har en 5,7-liters V8-motor. Alle modellene er tunge og romslig med et bredt og imponerende frontgrill.

Inne og ute

2007 Dodge Charger er 200 inches lang, 74,5 inches bredt og 58,2 inches høy. Dens akselavstanden er 120 inches, og dens egenvekt er 3,727 pounds. Det er bygget på samme plattform som Chrysler 300 og Dodge Magnum. I motsetning til forgjengeren, er den oppdaterte Charger en firedørs sedan, ikke en kupé. Innvendig har bilen har skinnstoler og strøm justerbare pedaler. Sine to-tone preg av sølv aksenter på dashbordet og hvite-faced målere. Bilen har plass til fem personer.

Motor spesifikasjoner og drivstofføkonomi

Dodge Charger R / T har en 5,7-liters hemi V8-motor som genererer opp til 340 hestekrefter og 390 ft-lbs. dreiemoment. Den åttesylindret motor er utstyrt med multi-forskyvning teknologi, som stenger halvdelen av sylindrene når de ikke er nødvendig, noe som gir en svak økning til drivstofføkonomi. R / T-modellen får 17 miles per gallon i byen og 25 på motorveien.

Forbedret R / T Performance Group

Utvidet R / T Performance Group er en spesiell pakke tilgjengelig for Charger R / T. Det inkluderer semsket trimmet oppvarmede seter, ytelse dekk, 20-tommers chrome hjul og en sport-avstemt fjæring og styring rack. Sin oppgraderte eksosanlegg gir også 10 ekstra hestekrefter.