2007 Dodge Caliber Funksjoner

2007 Dodge Caliber Funksjoner


2007 Dodge Caliber er offisielt klassifisert som en crossover kjøretøy. I hovedsak er det en mellomting mellom en SUV og en stasjonsvogn. Den Caliber var en entry-level bil med en base nivå MSRP av $ 13 985 i 2007. Dette fire-dørs kombi ble markedsført først og fremst som en familie bil.

Sikkerhet

Som en familie bil, sikkerhet var et viktig hensyn i utformingen av 2007 Dodge Caliber. Denne modellen året så tillegg av sidekollisjonsputer som standard på alle modeller. Den 2007 Caliber kom også med en ekstra, foran sjåføren side airbag som distribuerer fra panelet under rattet mot førerens ben. Den 2007 Caliber ble tildelt en fem stjerners sikkerhet for frontkollisjon sikkerhet fra National Highway Transportation Safety Administration og fire stjerner for roll sikkerhet. Det ble vurdert som "god" på alle skadekategorier.

Overføring og motor

Den 2007 Caliber ble tilbudt med et utvalg av motorer og girkasser. Begge motorene er fire-sylindrede modeller. De mindre er en 1,8-liters motor; jo større er en 2,0-liter. Kjøpere på jakt etter noe annet enn standard fem-trinns manuell girkasse kan velge en kontinuerlig variabel transmisjon.

hytta har

Fordi denne bilen er ment å gi en komfortabel tur for familier, Dodge legger vekt på å gi kundene en rekke gadgets og funksjoner for å gjøre kjøringen tid i bilen morsommere. En drink kjøligere er bygget inn i hanskerommet, slik at passasjerene kan nyte kalde drikker. Hvis barna mister noe i baksetet om natten, kan det indre lyset bli spratt ut og brukes som en lommelykt. Et lydsystem med satellitt-radio var et alternativ. Et annet alternativ var MusicGate lydanlegg. Dette er et sett med ekstra høyttalere som kan vippes ned for å spille musikk utenfor bilen når luken er åpen, for eksempel under bakluke parter eller mens du nyter en familie picnic. Noen av disse bilene er også utstyrt med GPS-navigasjonssystemer.