2007 Dodge 1500 Spesifikasjoner

2007 Dodge Ram 1500 er en full-size pickup lastebil fra Chrysler. 1500-modellen er beregnet for lys plikt. De tre tilgjengelige karosserivarianter inkluderer vanlig drosje, dobbeltkabin og Mega Cab --- en super-sized crew cab. Nye funksjoner for 2007 inkludert forbedret drivstoffeffektivitet og nye muligheter. Denne modellen har også gode sikkerhetsvurderinger.

modeller

I tillegg til vanlig, mannskap og mega drosjer, to soverom lengder er tilgjengelig for 2007 Dodge Ram 1500: 6 fot 3 inches og 8 fot. ST, grunnmodellen, har vinyl møbeltrekk og manuelle dører og vinduer. Klimaanlegg, CD-spiller og bakhjul ABS er standard for ST. Det neste trinnet opp er SLT, med en seks-platers CD-veksler, el dører og vinduer, nøkkelfri adgang og kjørecomputer. Laramie, luksus trim nivå, er utstyrt med dual-sone klimaanlegg, fire hjul ABS, skinnseter og sikkerhetssystem.

alternativer

Valg for Ram 1500 inkluderer bed liners, et navigasjonssystem, Sirius satellitt radio, Bluetooth, strøm soltak og en baksetet DVD-spiller. Sport-pakken inkluderer en Hemi-motor, automatgir, tåkelys og 20-tommers hjul. Off-Road pakken inkluderer alle-terreng dekk, slepekroker, beskyttelsesplater for overføring saken og forstillings og tåkelys.

Mekanisk

Flere motorer er tilgjengelige for 2007-versjonen av den Ram 1500. base motor for ST er en 3,7-liters V-6, med tilgjengelige oppgraderinger til en 4,7-liters V-8 (standard for SLT og Laramie), og en 5,7-liters Hemi V8-. Manuell girkasse er standard for 3,7-liters V-6 og 4,7-liters V-8. Automatgir er valgfritt for V-6 og 4,7-liters V-8 og standard for Hemi.

Sikkerhet

Side-gardin kollisjonsputer og elektronisk stabilitetsprogram er valgfritt for denne bilen. Det fikk høyest mulig rating i Insurance Institute for Highway Safety er offset frontkollisjon test. Alle seter har over-the-skulder bilbelte.