2007 Corvette Alternativer

2007 Corvette Alternativer


År etter år, forblir Corvette en av Amerikas favoritt sportsbiler. Det tilbyr overlegen håndtering og en lett ramme som er bygget for fart. I 2007 Corvette var tilgjengelig i både kupé og konvertible stiler. Veiledende pris for kupé var rundt $ 44 995, mens det konvertible tok prisingen til høyder i løpet av $ 52,000. Flere alternativer var tilgjengelig for å bedre tilpassing for forbrukeren.

utvendig alternativer

En av de første tingene en kjøper vanligvis tenker på er hvordan utsiden av bilen skal se ut. 2007 Corvette ble solgt i åtte utvendige farger: arktisk hvit, atom oransje, svart, seier rød, maskin sølv, hastighets gul, Le Mans blå og Monterey rødt. Begrensede mengder ble solgt av hver farge. Nye panel alternativer var også tilgjengelig. Bilen kan komme i form med enkle transparente eller to avtakbare takplater. Disse gjør det mulig for eieren å ta av panelene på vilje til å la bris eller solskinn kommer inn gjennom toppen av kupé. Hjul på polert alu også var tilgjengelig.

elektroniske alternativer

På grunn av forbedringer i datamaskinen og digitale teknologier, var det mer avanserte alternativer tilgjengelig for 2007-modellen av dette kjøretøyet. Disse inkluderte et Bose lydanlegg, GPS navigasjonssystem og en heads-up display. Bose systemet har en seks-plate i dashbordet MP3 / CD-spiller. Knapper for å kontrollere spilleren kan bli funnet på rattet for å sikre at sjåføren å betjene lyd uten å se bort fra veien. Installert navigasjonstjeneste bringer føreren til enhver sted uten bruk av et kart og en heads-up display lar føreren for å vise bildeler data uten å avlede oppmerksomheten.

Interiør

Interiøret palett var tilgjengelig i kombinasjoner av tre eller fire farger. Disse kan blandes og matches etter ønske. Farger å velge mellom inkludert grå, titan, rød og ibenholt. Endringer kan også gjøres til standard interiør. Rattet kan oppgraderes til å inkludere power tilt og teleskop. Foran Sidekollisjonsputer kan være et alternativ for ekstra sikkerhet. Mange idretter bilførere nøt å legge til seks trinns girkasse, som er automatisk og padle skift.