2007 Chevy Tahoe Problemer

2007 Chevy Tahoe Problemer


2007 Chevy Tahoe gir plass til åtte-ni personer og valgfritt firehjulstrekk for å hjelpe til med vanskelige forhold eller off-road kjøring. Som alle biler, er 2007 Tahoe ikke immun mot mekaniske problemer. En tilbakekalling er utstedt for 2007 tahoes, og har blitt rapportert to andre kjente problemer.

Elektrisk system

En feil i 2007 Chevy Tahoe elektriske systemet forårsaket General Motors til å huske disse modellene som hadde et oppvarmet vindusspylervæske system. Kretskortet for spylervæskevarmer kan kortslutte, noe som gjør systemet overopphetes. Den overopphetet system kan føre til andre elektriske systemer i kjøretøyet til å mislykkes. I noen tilfeller, overoppheting spylervæske systemet forårsaket kjøretøybranner. Tilbakekall for tahoes med oppvarmede spylervæske systemet startet i september 2008. En Chevy forhandler kan installere, gratis, et nytt ledningsnett med en intern sikring for å hindre en kortslutning.

Overføring

Chevy tahoes fra 2007 har blitt rapportert å av og til opplever alvorlige problemer med automatgir, ifølge MSN Autos. De 4l60E / 4L65E sendinger kan helt mislykkes og må erstattes med en ny girkasse. De 4l60E / 4L65E sendinger er kun brukt i 2007 Chevy Tahoe LS to-hjulstrekk de som kommer med 4,8-liters motor i stedet for den 5,3-liters motor standard i andre 2007 Chevy tahoes.

parkering sensorer

Chevy tahoes fra 2007 med den valgfrie bakre parkeringsassistenten har tidvis hatt problemer med sensorene sviktende, ifølge MSN Autos. Den bakre parkeringsassistent hjelpemidler sjåføren i parkeringsmanøvre som krever sikkerhetskopiering kjøretøyet. Sensorene la sjåføren vet om noen objekter, for eksempel andre biler, er i nærheten av Tahoe bakre støtfanger. En eller alle av den bakre parkeringshjelp sensorer for parkeringsassistent kan oppleve en kortslutning, slik at de bare sporadisk arbeid eller å ikke fungere i det hele tatt.