2007 Avalanche Brake Controller Installasjon

Den Chevrolet Avalanche er designet som en crossover sport utility pickup lastebil, og har en rekke funksjoner som gjør den godt egnet for sleping. Frem til 2007 årsmodell, en av disse funksjonene inkludert en plug-in slep system for bruk med brems på tilhenger. Men denne funksjonen ble lignet tilbake til en valgfri slep pakke for 2007-modellen. Installere en bremsestyring for en brems system på en 2007 Avalanche er ikke en vanskelig oppgave, men du bør ta stor forsiktighet for å hindre skade på kjøretøy eller bremsestyringen.

Bruksanvisning

1 Undersøk baksiden av snøskred for å avgjøre hvorvidt det har den valgfrie slep pakken. Hvis en funksjonell sjupinners trailer pluggen er til stede, har bilen slepet pakken.

2 Installer bremsekontrollerenhet inn i førerhuset på lastebilen hjelp av medfølgende maskinvare og følge produsentens instruksjoner. Kontroller at enheten er installert på et sted der du kan nå det enkelt og uten å hemme din evne til å betjene andre kontroller.

3 Finn ledningen pakke som er under dashbordet, til venstre for bremsepedalen. Den bør bestå av flere tråder som er bundet sammen av hvite bånd.

4 Undersøke ledningene ved hjelp av krets tester. Finn ledningen som bare har et signal når bremsepedalen trykkes inn, og fest den til den røde ledningen på bremsestyringen.

5 Finn ledningen med en konstant 12 volt signal og fest den til den sorte ledningen på bremsen kontrolleren.

6 Identifisere jordledningen (som ikke har noen positive signal), som vanligvis er svart, og fest den til den hvite ledningen på bremsen kontrolleren.

7 Fest tilhengerbrems wire, som vanligvis er mørk blå, til den blå ledningen på bremsestyringen. Hvis Avalanche har slepet pakken, er dette det siste trinnet. Hvis ikke, fortsetter du til neste trinn.

8 Finn den opprinnelige fabrikken tauing sele på Avalanche. Det vil være plassert nær den bakre del av kjøretøyet, sannsynligvis med den reservehjul. Dra den ut slik at den kan nås fra bakre støtfanger.

9 Monter braketten som fulgte med den nye traileren kontakten, ved hjelp av en drill og skruer. Montere den på en flat, jevn overflate på undersiden av støtfangeren som ikke vil forstyrre stikk operasjonen.

10 Monter ledningen adapteren i braketten ved hjelp av den medfølgende hardware. Stram med en skrutrekker for å sørge for at det er trygt i braketten. Før ledningsnett over stikk og ta av lokket på selen.

11 Koble adapteren til selen og sørge for at de passer sammen på en sikker måte. Et kort klikk bør signalisere en riktig tilkobling.

12 Zip-tie selen bak støtfangeren, der det ikke vil forstyrre noen av bilens deler. Pass på at ingen av sele kabler henger ned så lavt som til ulempe mens du kjører.

Hint

  • Sjekk om din Avalanche har slepet pakken installert før du kjøper unødvendige deler.
  • Følg instruksjonene som er inkludert i din brems kontrolleren bruksanvisningen. Pass på at det ikke er noen spesielle instruksjoner for din modell Avalanche i enten brems kontrolleren manuell eller bilens brukerhåndbok.
  • Hvis du ikke føler deg kvalifisert til å gjøre denne installasjonen, la det til en profesjonell. Skade på Avalanche eller bremsestyringen kan være kostbart, og personskade er en mulighet når du arbeider med elektriske systemer.
  • Ta aldri direkte på strømførende ledninger barehanded, og alltid bruke en krets tester for å sikre at du gjør de rette kontaktene.