2006 Subaru Impreza WRX STI Spesifikasjoner

2006 Subaru Impreza WRX STI Spesifikasjoner


For modellåret 2006, Subaru tilbudt Impreza i fem modellvarianter, med WRX STI er toppen av linjen. Det skrøt den høyeste prisen og den kraftigste motoren på gruppen. Eksteriøret var også forskjellig fra andre Imprezas, sette den fra hverandre som en alvorlig høy ytelse maskin.

Motor og girkasse

2006 Subaru Impreza WRX STI har en aluminium turboladet 2,5-liters horisontalt motsetning firesylindret motor som produserer 300 hestekrefter ved 6000 rpm og 300 pund-fot dreiemoment ved 4000 rpm. En seks-trinns manuell girkasse med overdrive (automatiske girkasser er ikke tilgjengelig) overfører denne kraften til alle fire hjul gjennom en differensialsperre. Bilen oppnår 18 mpg i bykjøring og 24 mpg på motorveien.

dimensjoner

2006 Subaru Impreza WRX STI er 175,8 inches lang, 68,1 inches bredt og 56,3 inches høy. Det rir på en akselavstand på 100 inches og har en svingradius på bare 18,7 fot. Front takhøyde og benplass er 38,6 inches og 42,9 inches, henholdsvis. Bakre takhøyde er 36,7 og benplass er 33,0 inches. Bilen har en egenvekt på 3,351 pounds.

Trygghet og sikkerhet

Beboerne i 2006 Subaru Impreza WRX STI dra nytte av flere sikkerhetsfunksjoner. Bilen har fire hjul ABS-bremser, front- og sidekollisjonsputer for fører og forsetepassasjer, hodebeskyttelse for fører og forsetepassasjer, og sidekollisjon barer. Sikkerhetsfunksjoner omfatter et belegg sensor, tenning deaktivere, panikkalarm og et sikkerhetssystem.

Andre funksjoner

En rekke funksjoner kommer standard med 2006 Subaru Impreza WRX STI. Bilen idrett en front air dam, vingelignende hekkspoiler, stål-tipped eksosrør, body-farget støtfangere, rocker panel utvidelser og klarlakk maling. Interiør funksjoner inkluderer cruise control, en premie AM / FM stereo med i dashbordet montert seks-platers CD-spiller og seks høyttalere, bakre varmekanaler, luftfilter, ekstern nøkkelfrie oppføring, en stikkontakt, en turteller, tilt ratt og foran og Elektriske vinduer bak.