2006 Silverado Z71 Specs

2006 Chevrolet Silverado Z-71 er en av de høyeste selge biler i USA USA USA. Kjøretøyet kan være hadde i mange forskjellige trimme nivåer, med et stort utvalg av motorer, cab konfigurasjoner, og lastekapasitet. De Z-71 modellene er de som inkluderer "off-road" pakken.

Drivlinjer

2006 Chevrolet Silverado ga kjøpere mange valg når du velger en lastebil. Den halvt tonn 1500 serie lastebiler kom standard med en 4,8-liters V-8, med en valgfri 5,3-liters V-8. Den kraftige 2500 3/4 tonn og 3500 en-tonns lastebiler kom standard med en gass 6,0-liters V-8, og hadde en valgfri 8,0-liter gass V-8 eller 6,6-liters turbodiesel V-8. Alle Silverados kom utstyrt med automatiske girkasser.

cab konfigurasjoner

Alle tre modeller, 1500, 2500, og 3500, ga kjøperne mange alternativer når du velger en drosje konfigurasjon. Standarden lastebil kom med en eneste drosje, som hadde plass til to. Tilgjengelig ble forlenget førerhus, og mannskap drosjer med fire dører. Den utvidede drosjer kom utstyrt med bøtte seter for fører og forsetepassasjer, og en liten benk for baksetepassasjerene. De fire-dørs mannskap cab lastebiler hadde større seter for baksetepassasjerene, med full dører for inn- og utstigning. Alle lastebiler kom med klut interiør standard, med valgfri skinn sitteflater.

Z-71 Off Road Package

Z-71 off-road pakke består av kraftige komponenter lagt til firehjulsdrevne modeller for bedre off-road evne. Disse lastebiler kom med et begrenset slip bakre differensial, som hadde numerisk høyere girutvekslinger. De var utstyrt med større off-road dekk, og heavy-duty off-road støtdempere. De suspensjoner på disse bilene ble også løftet høyere enn standard firehjulstrekk Silverados.