2006 Saturn Vue Spesifikasjoner

2006 Saturn Vue er en sport utility vehicle som hadde en markedsverdi på $ 14,269. Å vite spesifikasjonene til Vue vil avgjøre om det passer dine behov, så vel som lommen. Ifølge Motor Trend, de fleste bileiere ser bare på den første prisen for et kjøretøy, og ikke hvor mye eie bilen i løpet av de neste fem årene vil koste. I gjennomsnitt vil eie en Vue koste $ 5550, som inkluderer drivstoff, vedlikeholdskostnader og forsikring.

Ytelse og motor

Saturn Vue har en 2,2-liters V6-motor som produserer 143 hestekrefter ved 5400 rpm ved 152 ft.-lb. dreiemoment 4000 rpm. Den har et drivstofforbruk på 22 mpg i byen, 26 mpg på motorveien og 24 mpg på blandet kjøring. Under bykjøring, kan du forvente å kjøre 358 miles på én tank av gass, 423.8 miles under landeveiskjøring, og 391.2 miles i kombinert by og landeveiskjøring.

Sikkerhet

Noen av sikkerhetsfunksjoner Saturn Vue har inkludere kjørelys og stammen utløserknappene. Den har standard sikkerhetsbelte, avansert airbag funksjoner, og bak sete hodestøtter. De crash test rangeringer utstedt av myndighetene ga den fem stjerner for front og sidekollisjoner, med tre stjerner på rollover rating.

Interiør

Saturn har anti-tyveri beskyttelse som er synlig fra utsiden av bilen når aktiv. Det inkluderer også en ekstern temperaturmåling, online informasjon system samt en Internett-tilkobling. Den har servostyring som justerer med bilens hastighet, bak klappseter for ekstra plass når frakte større gjenstander, GPS og satellittkommunikasjon på enkelte modeller, og nøkkelfri adgang og cruise control.