2006 Rav4: Trailer ledningsnettet Instruksjoner

2006 Rav4: Trailer ledningsnettet Instruksjoner


En Toyota Rav4 er en liten sport utility vehicle. Derfor kan en Rav4 eieren velger å taue en liten trailer å hale ting som er for store til å passe i inne i Rav4. Å slepe en tilhenger med en Rav4, må SUV først være utstyrt med en trailer ledningsnett.

Bruksanvisning

1 Åpne Rav4 er bakluken. Finn de baklys husene og fjerne boligfesteskruene fra begge sider av kjøretøyet. Separer baklyktene fra baklys boliger.

2 Plasser en wire skjøte kontakt over en av halen lampe ledninger på Rav4. Sett brun selen ledningen inn i skjøten kontakten. Crimp skjøten kontakten til ledningene.

3 Plasser en wire skjøte-kontakt over venstre blinklys ledningen på Rav4. Sett gule selen ledningen inn i skjøten kontakten. Crimp skjøten kontakten til ledningene.

4 Plasser en wire skjøte-kontakt over høyre blinklys ledningen på Rav4. Sett grønne selen ledningen inn i skjøten kontakten. Crimp skjøten kontakten til ledningene.

5 Plasser en wire skjøte kontakt over en av de jordledninger på Rav4. Sett den hvite selen ledningen inn i skjøten kontakten. Crimp skjøten kontakten til ledningene.

6 Sett baklyktene inn i baklys bolig beholdere. Installer baklys husene og festeskruene setter. Stram skruene slik at husene blir holdt fast.

Hint

  • Hver av ledningene er markert ved bunnen av beholderen pære.