2006 Nissan Murano spesifikasjoner

Nissan Murano er en slank, fire-dørs sport utility vehicle som har vært i produksjon siden 2003. Det er en mid-size crossover SUV sammen i Japan og solgt av Nissan Motor Company. I utstillingslokalet, 2006 Murano hadde en veiledende pris på $ 27,600 til $ 31,700.

Ytre

2006 Nissan Murano er 74 inches bredt, 66,5 inches høy og 187,6 inches lang. Den har en krom grill og spoiler bak på alle modeller. Også standard var 18-tommers lettmetallfelger, helårsdekk, en ekstra stålfelg og full-størrelse dekk, og en midlertidig ledig "smultring" dekk. Frontruten og bakruten har intermitterende vindusviskere, og en bakre defogger er standard. Bakdekselet åpner opp av en bakluke. Cargo tie-downs på taket er standard.

Motor og hjuloppheng

2006 Murano har en 3,5-liters V-6 motor med 24 ventiler og doble overliggende cam. Det er en forhjulsdrevet kjøretøy utstyrt med en automatisk, kontinuerlig variabel transmisjon (CVT). Foran struts, bakre multi-link hjuloppheng og fire hjul uavhengig fjæring var standard på denne bilen. Drivstofftanken har en 21,7-gallon kapasitet og bruker vanlig blyfri bensin. Den EPA anslått drivstoffeffektivitet er 18 mpg i byen og 23 mpg på motorveien.

Sikkerhets egenskaper

Sikkerhetsutstyret på 2006 Nissan Murano inkluderer en firehjulsblokkeringsfrie bremser, foran og bak hodekollisjonsputer, doble sidekollisjonsputer og nødbremsen hjelpe. Andre sikkerhetsfunksjoner på denne bilen er barnesete ankere, Kollisjonspute passasjer beboer-sensing deaktivering, barnesikring og hodestøtten systemer med nakkeslengbeskyttelse. Murano er utstyrt med foran og bak ventilerte skivebremser og elektronisk bremsekraftfordeling.

Interiør

Denne bilen har front bøtte klut sitteplasser, en fire-veis, drevet førersetet, ekstern strøm låser, elektriske speil, en split-folding baksetet, liggende bakseter og en sammenleggbar midtarmlenet. Cruise control, servostyring og tilt-justerbart ratt er også standard funksjoner. Dual-sone klima-kontroller, foran og bak leselys, opplyste forfengelighet speil og foran og koppholdere bak og dørlommer legge til hytta bekvemmeligheter av 2006 Nissan Murano. En AM / FM stereo og CD-spiller med fire høyttalere lydsystem kom standard og kjøpere kan oppgradere til en valgfri DVD-system.