2006 Miata Specs

2006 Miata Specs


Mazda Miata, også kjent som MX-5, har vært et svært populært roadster siden sin debut i 1990. Miata er en rimelig, to-seters cabriolet som tilbyr en svært responsive, pålitelig ride. I 2006 ble det fullstendig redesignet og laget lengre, bredere og høyere. Drivstofføkonomi ble forbedret og det ble gjort kraftigere. 2006 Mazda MX-5 Miata kommer i seks trimme nivåer: Club Spec, Base, Touring, Sport, Grand Touring og Third Generation Limited Edition.

Motor og girkasse

Den ene motoren tilgjengelig på 2006 Miata er en 2,0-liter, dobbel overliggende kamaksler, 16 ventiler inline firesylindret. Dette gjør at det å være kraftig og drivstoffeffektive, får anslagsvis gass kjørelengde på 25 mpg i byen og 30 mpg på motorveien, som vurdert av Environmental Protection Agency. Motoren har en aluminiumsblokk og hodet og port bensininnsprøytning. Dreiemoment er 140 ft-lb ved 5000 rpm. Tre sendinger tilbys for 2006 Miata: en fem-trinns manuell, en seks-trinns manuell og en sekstrinns automatgirkasse. Den sekstrinns automatisk er faktisk en Active - Mazda versjon av automatgir kombinert med elementer av en manuell. Automatgiret mindre kraftig, men så motoren kommer i to hestekrefter tuning nivåer for å få plass til det: 170 hestekrefter for manuell og 166 hestekrefter for automatisk.

Sikkerhetsutstyr

Alle trim nivåer av 2006 Miata har samme sikkerhetsutstyr. Det er to, to kollisjonsputer foran og kollisjonsputen på passasjersiden har en av / på-bryteren. Passasjersetet er også utstyrt med smekklås, som er en bilbarnestol ankersystem. En ny funksjon for 2006 er sidekollisjonsputer, utformet for å beskytte brystet og hodet. Den Miata har ABS-bremser med elektronisk bremsekraftfordeling.

interiør funksjoner

De innvendige dimensjoner er: 37,4 inches av foran takhøyde, 50,6 inches av foran hip rommet, 43,1 inches av foran benplass og 53,2 inches av foran skuldre. Interiør funksjoner inkluderer et lydanlegg med en AM / FM-radio og CD-spiller, låsbart hanskerom, ett-trykks elektriske vindusheiser og forsinkede fade innvendig lys. Den lastekapasitet bak setene er 5,3 kubikkmeter, og det er et lasterom lys. Det er en ekstern drivstoff døråpner og en elektrisk fjern trunk luke utgivelsen.

eksteriør

Miata eksteriør har en 91,7 tommers akselavstand, lengden på bilen er 157,3 inches og bredden er 67,7 inches. Høyden er 49 inches og egenvekt er 2512 pounds. Den støtfangere foran og bak, og fører og passasjer sidespeil er alle bilens farge. Miata kommer med en manuell softtop cabriolet tak og en bakrute fast glass med en defogger. Hytta har tonet glass og vindusviskere med en fast, periodisk tørke. Bilen inkluderer glimmer maling og luksus trim.