2006 Kia Rio & Rio5 spesifikasjoner

Rio er en serie kompakte biler produsert av Kia Motors. Rio har to forskjellige karosserivarianter: en fire-dørs sedan som fungerer som base og LX modeller, og en fem-dørs kombikupé utforming kjent som Rio Cinco, senere omdøpt til Rio5. 2006-utgaven har sedan og kombikupé Rio modeller. Inneholder identiske motor og sikkerhetsspesifikasjoner, sedan og kombikupé Rio modeller varierer i dimensjoner og interne funksjoner.

Motor

De Rio Base og LX modeller og Kia Rio Cinco er utstyrt med en 1,6-liters rekkemotor med fire sylindre. Motoren gir 110 hestekrefter ved 6000 rpm og 107 lb.-ft. dreiemoment på 4500 rpm. Motoren har fire ventiler per sylinder, en 10 til 1 kompresjonsforhold, og en boring på 3 inches og en slaglengde på 3,42 inches.The biler har en 11,9-liters drivstofftanken og drivstofføkonomi av 32 mpg i byen og 35 mpg på motorveien.

Sikkerhet og håndtering

De Rio Cinco, Fundament og LX modellene har to skivebremser inkludert to ventilert skive montert på bakhjulene. Bilene har uavhengig hjuloppheng foran med et stabilisatorstag og spiralfjærer, og semi-uavhengig bakhjulsoppheng med spiralfjærer. Bilene har også fører- og passasjer kollisjonsputer foran med flertrinns utløser. Andre delte interiør funksjoner inkluderer et lydsystem med AM / FM og CD-spiller, et komplett dashbord og gulvkonsollen med åpen oppbevaringsboks, en air condition-systemet, og høydejusterbare hodestøtter på alle seter.

dimensjoner

Dimensjonene på sedan og kombikupé forskjellig, på grunn av litt forskjellige karosserivarianter. Rio Cinco har en samlet lengde på 158.1 inches, en bredde på 66,7 inches, og en total høyde på 57,9 inches. Basen og LX modeller er litt lengre med en lengde på 166,9 inches, men har identiske samlet bredde- og høydedimensjoner. Cinco modellen har en egenvekt på 2438 pund, over basen og LX modeller, som veier 2365 pund Alle modellene har stofftrekk i hele interiøret, med Cinco inneholder et skinn ratt.